Szeszes italt hogyan "csempészhetnék" be olyan helyre ahol a nevelők akár át is kutatnak?
Figyelt kérdés
Rendelkezésre álló eszközök: 1 utazótáska
1 kis álltáska
2009. máj. 12. 17:15
1/14 anonim válasza:
Ha így kérdezed akkor inkább málna szörpöt csempéssz mert az való neked.Gondolom már " rettentő öreg " vagy a szeszhez.
2/14 anonim válasza:
én annak idején úgy csináltam, hogy a belső combomhoz rögzítettem az üveget. nadrág, és nagykabát volt rajtam(télen). a nevelő még meg is szondáztatott, és nem vették észre, pedig már csúszott lefelé a lábam szára felé. De szép idők voltak! :)
egy 26 éves anyuka
3/14 anonim válasza:
Ablak alá készítsed oda, s kinyúlsz.
Vagy üdítőben. Pl narancslében.
kisüveg a cipőben s rá zokni.
samponos dobozban.
4/14 anonim válasza:
Kis üveg a táskába, főhelyre, (sör)nagy üveg (pálinka)a belső zsebbe.
5/14 anonim válasza:
Úgyértema cipő a táskában lenne.
6/14 anonim válasza:
Úgy is megtaláljuk! :)
"egy nevelő"
7/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
Kedves. nevelő..: Tényleg képesek lennétek átkutatni egy "szórakozni" induló gyermek táskáit?:D
2009. máj. 12. 17:51
8/14 anonim válasza:
Mi mindenre képesek vagyunk! ;) :P
9/14 A kérdező kommentje:
De szerintem azért mindenkinek nem fogjátok végigszakolgatni a sapmponját/tusfürdőjét:D
2009. máj. 12. 18:14
10/14 anonim válasza:
dehogynem most még fel is hívtad rá afigyelmét
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!