Miért kutatnak élet után más bolygókon?
nem tudtam máshová irni hirtelen,
tudjuk jól hogy pl. a marson a légkör összetétele meg a talaj stb miatt lehetetlen a Földihez hasonló élet. akkor meg mi a francnak keresnek ott víz után ?
igen , igaza van utolsónak. csak kiragadtam egy példát.
szerintem ha annyira akartak volna már találtak volna valamit. ...
szóval csak az olajért ? de hát vannak viz meg egyéb meghajtású járművek, a repülőket is át lehetne alakítani enníi erővel. nem pedig más bolygóra expedíciókat küldözgetni.
mi az a HAAARP ??
"Miért kutatnak élet után más bolygókon?"
Amiért kutatnak élet után 10 km mélyen vagy fortyogó vulkáni tavakban vagy barlangok mélyén. Mert kíváncsiak.
"lehetetlen a Földihez hasonló élet"
A földihez hasonló? Az milyen? A Földön élnek élőlények a levegőben, élnek a föld alatt, élnek világosban és tök sötétben, élnek -60 és +80 fokban, belélegeznek CO2-t, oxigént, kénhidrogént, élnek 0,3 bar nyomáson és 100 bar nyomáson...
"mi az a HAAARP ??"
Egy antennarendszer, amiről a holdkórosok azt hiszik, hogy az időjárás befolyásolásának eszköze a Nagy Illuminátus Világösszeesküvés keretein belül.
te figyelj, most kiforgatod a szavaimat ? xD
köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!