14 Éves fiuknak milyen gyenge, olcsó piát ajánltok osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 17:14
31/43 anonim válasza:
Édersfiam sára!! mi a csudát alkoholizálnátok 14 éves korban? Ha most ennyire nem tudtok meglenni nélküle, mi lessz később? Úgy gondolod, hogy ettől lesztek menők a lányok előtt?
Ez egy akkora tévedés, mint ide pest!!!!Ha már annyira erőset akartok, igyatok tonikot..........
33/43 anonim válasza:
Nem túlkorai az italozás? Szerintem igyatok egyszerű vizet!
34/43 anonim válasza:
De ha inni akartok csak likőrt!
35/43 anonim válasza:
nyaljátok meg a háziszilva kupakját:D
36/43 anonim válasza:
Absinthe-ot ajánlom minden korosztálynak.
37/43 anonim válasza:
Miért akar mindenki berúgni 14 évesen? Buckler, vagy Schlossgold maximum!
38/43 anonim válasza:
sör, energia italok..x]
aztán ha már mindenki unja lehet keverni....xD
39/43 anonim válasza:
Szerintem meg 14 évesen (én is ennyi vagyok) a kamaszok ki akarják csak próbálni milyen az,hogy berúgnak (már aki még nem tette meg pl. 10 éves korában).Vannak visszafogottabb neveltetésű gyerekek akik a 8. osztályos év végi kiránduláson tudják meg először,hogy milyen érzés az alkohol hatása alatt lenni.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!