Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 14 Éves fiuknak milyen gyenge,...

14 Éves fiuknak milyen gyenge, olcsó piát ajánltok osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 17:14
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
32%
Tablettás bor. Két liter szerintem háromszáz forint sincs.
2009. máj. 4. 17:22
 2/43 anonim válasza:
92%
vagy kubu
2009. máj. 4. 17:28
 3/43 A kérdező kommentje:
DIcsak:D ilyenröl nem is halottam hogy tablettás:P nekem ez lenne a leg megfelelőbb mert ezt még a nevelők se szurják ki:) Hatás ugyanaz?? hol lehet venni?:D
2009. máj. 4. 17:29
 4/43 anonim ***** válasza:
91%
LOL... Tabis bort felejtsd el!! Egyébként mindenhol kapható, azokban a guszta műanyag palackokban... ;) Az mind tabis... Szőlőt nem tudom mennyit láttak, s ki tudja mennyi minden más van benne, amire még rágondolni se szeretnék... :D
2009. máj. 4. 17:34
 5/43 anonim ***** válasza:
94%

Basszus te még a viccet sem érted! Nem azért tablettás a bor, mert tablettát kell vízbe dobni, hogy feloldódjon!!!:DDD

Egyébként meg igyál inkább hígítót, vagy maradj a kubunál!

2009. máj. 4. 17:35
 6/43 anonim ***** válasza:
89%

Okostojás, a tablettás bor látszatra nem sokban különbözik az igazi bortól:) tablettát tesznek bele a víz meg az alkohol keverékébe, hogy borszerű italt kapjanak. azaz kamubort, amitől másnap kb. meghalsz, olyan rosszul leszel.

ha már mindenképp menőzni akartok az alkoholizálással, sörözzetek. amúgy 8.os oszt.kiránduláson mi még nem ittunk... (anno az őskorban, vmikor 2000-ben)

2009. máj. 4. 17:38
 7/43 A kérdező kommentje:
Pedig az jó lett volna ha létezne ilyesmi:D Na akkor télleg a kubunál kell maradni mert bajt nem akarok:(
2009. máj. 4. 17:44
 8/43 anonim ***** válasza:
93%
Málnaszörpöt ajánlok. Gyenge, olcsó, és gyerekeknek való.
2009. máj. 4. 17:47
 9/43 anonim ***** válasza:
48%
Ha szédülni akarsz akkor dobjatok össze egy kis pénzt egy kis roy@l vodkára vagy egy nagyra és hígítsátok naranccsal egy ásványvizes üvegbe, ha pedig az ízért vagy hogy csak simán alkohol vegyetek egy középdrága asztali bort és azt colával mndjuk egy nesteas üvegbe. A sört is át lehet tölteni csak áttöltésnél kicsit habzik.
2009. máj. 4. 18:06
 10/43 anonim ***** válasza:
88%
Banánturmix. Egészséges és olcsó.
2009. máj. 4. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!