Semmit!14 evesen ne az alkoholon jarjon az eszed,te meg gyerek vagy,igyal inkabb malnaszorpot,vagy dobozos gyumolcslevet!!
2009. máj. 8. 14:47
22/43 anonim válasza:
Nálunk 8. os osztálykiránduláson általában Leo vagy Boroskóla ment. Volt sör meg whiskey. DE nem rúgtunk be csak hogy röhögjünk meg jó kedvünk legyen. Még a tanárok sem vették észre. Boroskólát meg annál inkább nem pláne ha a kólásüvegbe töltitek. Olcsóbor 2 liter úgy 450 ft. Kóla 2 liter 100 ft. Ebből kijön 4 liter ami már elég egy jókedvre. Ha jóarc a tanár nem szól a szülőknek sem. De nem éri meg amúgy.
2009. máj. 8. 15:21
23/43 anonim válasza:
Ha mindenképpen alkoholt akartok inni, ajánlom a Radlert. Ezt nyugodtan lehet fogyasztani, csomó féle ízben van (pl. citrom, bodza, stb.), az alkoholtartalma 1,5 százalékos... Ja, és ez egy sör :)
2009. máj. 8. 21:55
24/43 anonim válasza:
14 évesen még ne nagyon piálj! Ráérsz még később is túlesni az első berúgáson és másnaposságon! Attól, ha most osztálykiránduláson jól berúgsz, berúgtok a haverokkal, nem lesztek se menőbbek, se nagyobb fiúk!
Az agyatokkal nőljetek fel először, majd utána jöhet a többi nagyfiús dolog!
2009. máj. 9. 10:18
25/43 anonim válasza:
Ha magadtól nem bírod megoldani, hogy hogyan piálj be egy osztály kiránduláson akkor ne is piálj.
Emlékszem h a mi nyolcadikos osztály kirándulásunkon már volt minden, vodka, fehér rum, whisky, bor, és még fű is. Vagy elmentek egy olyan kocsmába ahol kiadják, vagy megveszitek egy kisboltban (hipermarketben nem fogják kiadni), és onnantól mehet a móka. A többieknek írnám, hogy mégis értékes, értelmes felnőtt ember lett belőlem. Egyetemre járok és dolgozok mellette. 21/F
2009. máj. 9. 10:49
26/43 anonim válasza:
14 évesnek semmilyen piát nem ajánlok!!!
2009. máj. 9. 11:10
27/43 anonim válasza:
10:49
Ma már mindenki egyetemre jár, így nem jelent semmit ez a kijelentés.
Lehet, ha nem kezdtél volna el korán inni, sokkal jobb képességed lenne, csak nem veszed most így észre.
Ha csak egyszer kétszer ittál akkor az lehet nem befolyásolt olyan dominánsan. Egyetemista vagyok, és elég sötét emberekkel is találkozom, főleg humán területen.
De a neuronoknak gyerekkorban még nagyon betesz az ilyesmi.
2009. máj. 9. 12:52
28/43 anonim válasza:
abszinth
2009. máj. 9. 13:08
29/43 anonim válasza:
Ne igyatok fiaim mert a pokolra juttok:D
2009. máj. 9. 13:24
30/43 anonim válasza:
Szerintem valami likőrrel próbálkozzatok, mert az nem olyan erős meg íze sem undorító már amelyiknek. Mondjuk én a Császárkörte likőrt szeretem .- Bár 14 sem vagyok már régóta. Tanácsolom még hogy töltsétek át az üvegből valami Bravós dobozba az nem olyan feltűnő.De azért csak mértékkel vagy sehogy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!