Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Osztálykirándulásra mennénk...

Osztálykirándulásra mennénk ami azt jelenti hogy 22-26 fő. Hol találhatunk Budapest vagy Esztergomban olyan szálláshelyet, amely olcsó de lakható lenne? Ha valaki tud linket telefonszámot vagy email cimet kérem irjon, előre köszönöm Gabi/L/15

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 20:27
 1/4 czibles ***** válasza:

itt nézz körül: [link]

Bp-t én nagyon nem ajánlanám mint osztály kirándulási hely.

ha találtok is valami olcsobb szállást az kint lesz a szélén valahol. nah most onnan bemenni az katasztrófa, főleg csúcsidőszakban. csúcsidőben nagyon könnyen szét tudtok szóródni, éa ha nem ismeritek a járást, akkor nem szivesen tévednék el pesten.

ha különbuszal jöttök, akkor szétszóródni nem fogtok de viszont ha csúcsidőben buszoztok akkor lesz bőven időtök várost nézni és mikor 10 perce még mindig azt a házat látjátok,mert nem haladok semmit a dugóban az picikét unalmas.

2010. márc. 11. 00:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, és te mit ajánlanál?:) Én azt mondtam, hogy valami eldugott helyre menjünk ahol nézelődni és kóborolni lehet nyugodtan és nem kell egymást keresgetnünk mert nem nagy és bonyolult hely ...:D
2010. márc. 11. 15:25
 3/4 anonim válasza:

Esztergomban a Nagy-Duna parton a Mária Valéria híd alatt van a szállás. Egész jó kis hely. Esetleg nézd meg.

[link]

2010. márc. 13. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
vagy a bazilika környékén van egy kollégium. azt hiszem 2600/fő/éj
2011. febr. 16. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!