Fiuk lányok! Mely piák ártanak meg?
Vodka? Bor ? Pezsgő? Hubi ? vagy valami más ? válaszoljatok :) mi árt meg a legjobban.. mármint melyik piából elég egy kevés is ahhoz h OFF legyen?
Én a vodkanaranccsal állok igy...
Jóóuu kis kannás melyéé meg egy kis házi vegyigyümi
uuugy joooóu 80 fokos
ha sokat iszol mind megárt
sok alatt a két pohárkánál többet értem
ha megiszol két bailey-'s-t attól még nem lesz bajod
de ha folytatod baj lesz
Én pezsgőt sose iszom, mert utálom.
alapvetően azt tapasztaltam, hogy a pia akkor árt meg nagyon, ha sört keversz töményekkel, főleg ha borozol is. én egyszer akkor haltam meg másnap, amikor a következőket ittam: bor, sör, vodka, jéger, hubi, boroskóla, sör. kb ilyen sorrendben. de ócska csövesboroktól, kommersz töményektől önmagában is garantált a súlyos másnapi rosszullét.
Hát mi szilveszterkor ezeket ittuk összevissza: jäger, vodka (tisztán, naranccsal, kólával), martini, garone, pezsgő, hubi és sör.
És én sem értem, de egyikünk sem állt be... :D jó azért persze volt bennünk, de mindenki emlékszik mindenre és normálisan viselkedtünk (már amennyire ez megszokott nálunk :D)
Én kb. fél liter hubertustól állok be:) Szerencsére bírom a piát.. :)
Én a rövideket szeretem inkább, tehát, hubi, jäger, pálinka, unicum, és esetleg egy kis 6 puttonyos aszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!