Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Betörtem ismerősöm ajtaját és...

Betörtem ismerősöm ajtaját és részeg volt, és most azt hiszi ő volt. Van ilyen?

Figyelt kérdés

Aki annyira részegre issza magát, hogy már menni se bír, az nagy valószínűséggel kihagy pár órát majd az emlékezete?

Mert Buliban én nem voltam annyira részeg, és betörtem ismerősöm üveg ajtaját(véletlen, mert nyitva hagytam, és a huzat bevágta) akkor elnézést is kértem, ezt látta is.

És másnap mondta nekem, hogy betörte az ajtaját részegen.

Szóval azt hitte hogyx Ő volt, pedig nem is.

Ilyen van?

2011. szept. 19. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképp mondd el neki.

Ha véletlenül beugrik neki, hogy még elnézést is kértél, az elég ciki lesz.

Meg amúgy is...!

2011. szept. 19. 16:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mehetek veletek kocsmába?:D
2011. szept. 19. 21:29
 13/13 anonim ***** válasza:
velem nem volt még ilyen de egy haveromon már tapasztaltam, az üres angellis üveggel be akart kúrni egy ablakot, aztán pedig majdnem összeverekedett egy másik csávóval, és másnap mikor találkoztam vele az volt az első kérdése, hogy van-e még angelli? mondom nincs, erre És mit csináltál az üveggel? Mondom magymban na fasza kár hogy majdnem 30kg-vel nehezebb vagyok nála, nekem többet kellett volna innom ahhoz hogy ezt elérjem.
2011. szept. 21. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!