Mi értelme van a sörözőknek?
Figyelt kérdés
Mármint azoknak a helyeknek, ahol csak és kizárólag sört árulnak, rövidet nem. És milyen emberek járnak oda? Teljesen értelmetlennek tűnik számomra az egész :D2011. júl. 31. 13:14
11/15 A kérdező kommentje:
A vodka is rövid :)
Én amikor abban a sörözőben voltam, lepukkant középkorú melósokat láttam főleg. Bár azt se néztem ki belőlük, hogy dolgoznának.
2011. aug. 1. 02:08
12/15 anonim válasza:
a sörtől már hogyne lehetne hízni? megin olyanok beszélnek akik tipikus "nem láttam még,nem is létezik" elvekhez ragaszkodnak.tapasztalatokat osszatok meg,ne találgassatok..
13/15 A kérdező kommentje:
Végül is teljesen mindegy, nem olyan hű de komoly ez a kérdés, hogy vitatkozni kelljen.
2011. aug. 3. 00:03
14/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, én emlékszem picike koromból Budán valahol egy sörözőre, ahol ugyan nem volt választék olyan húúúdenagy(emlékeim szerint), viszont azt hiszem csak sört árultak, sörkorcsolyákkal(ilyen kis falatnyi kaják vagy micsoda). Meg volt egy tv-is bent :D azt hiszem... régen volt már nagyon, minden esetre csak úgy dobáltam le a kis fasírtgolyókat, míg anyuék sörözgettek :))
15/15 anonim válasza:
Uhh kérdező,ne legyél korlátolt, a sörözők azért vannak,mer le lehet ülni beszélgetni rég nem látott ismerőseiddel...stb. Miért kell egyből a berugáson gondolkozni? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!