Miért jó berúgni (hányni és nem tudni mi történik)?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 10:38
1/16 anonim válasza:
Van különbség a részegség és a hányásig részegség között.
2/16 anonim válasza:
A szükségtelen fájlokat is törlöd időnként a gépedről, nem? :)
3/16 Phoney válasza:
A legtöbben a "tudom mi történik és még nem hányok" állapotból akarják kihozni a legtöbbet, csak századszorra sem találják el, hol kell abbahagyni:)
Mondjuk olyan is van, aki idővel hozzászokik ehhez, és már nem is akarja eltalálni... :D
4/16 anonim válasza:
mert jó a hanguklat és 1xübb magb*szni valakit (valamivel:D)
5/16 anonim válasza:
ha minden sz@r összejött az életbe, és csinálok egy szétcsúszós estét másnap elfelejtem az életem sz@rait mert olyan másnapos vagyok
6/16 anonim válasza:
piától hányás nem is nevezhető igazából hányásnak , az az igazi mikor a sav is felmegy a torkodon
7/16 anonim válasza:
Ha berúgok úgy alszom, mint akit fejbe vertek. És az az alvás összehasonlíthatatlanul jobb mint csak egy átlag hétköznap esti alvás(pia nélkül).
8/16 anonim válasza:
Nekem nem lenne jó, az biztos. Akinek ez örömet szerez, igya magát tökre, hányja és pisilje magát össze. Én felvenném videóra ebben az állapotában és szembesíteném vele.
9/16 anonim válasza:
Teleportáltál már valaha? Nem? Mindegy. :D
10/16 A kérdező kommentje:
hát ... én is berúgtam már egyszer, de utána mégis ott voltak a problémák, amiket el akartam felejteni ...
2011. júl. 22. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!