2 személy részére berugni?
1 üveg 1100ftért konzerv vodka,fehetsz hozzá narancslevet(rostosat) aztán adtok neki ketten!ha masszívabbak vagytok akkor 3üveg és egy feles pohár és tisztán dobálni!
Én a csajnak valami likőrt vennék valamk 10 százalékos bolét,csokilikőrt vagy ilyesmit amit szeret,magamnak meg egy üveg t9öményet!
Do volt már olyan is hogy egy üveg mézesfügyülöst fél óra alatt lenyomtuk ott még a sz betűs szó is kiesett a szánkon!!!
szórakozóhelyen is megy ennyiből..
2 sör
2x300
össz:600
hölgynek még egy sör, vagy kis rövid, neked spitz
2x300
össz: 1200
még egy ilyen kör
2x300
össz:1800
ízlés szerint még magadnak valami rövid
300-600 (kicsi/nagy)
össz:2100-2400
szerintem simán jó...
én 1600Ftból megoldom a berúgásomat, úgy, hogy még egy doboz cigit is veszek, 5000ből már a Supermen-póz is könnyen elérhető két főre:)
Vegyetek pl. kalinka vodkát naranccsal, vagy vmi jobb viszkit(Johnny pl.) kólával. Nekem a boroskóla a kedvencem mondjuk, abból azért 3 üveg eléggé odatol 1 embernek, fejenként 2500ból pedig azért rendes adag boros kijön, és nem is túl ratyi minőségben:P
Ja, persze azt nem mondtátok, hogy szórakozóhelyen tervezitek-e, mert oda viszont kevés lesz az 5ropi, olcsó helyi abcben jó vásárolni. Szabadtéren meg van azért rendes hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!