Ha elindulok a Balatonra kapok szállást előzetes foglalás nélkül elérhető áron? Tippek? Erdélyből 3 személy részére.
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 14:43
1/4 anonim válasza:
Nem hogy elérhető áron, de egyáltalán nem fogsz kapni. vagy nagy szerencsédnek kell lenni ahhoz. nem tanácsolnám hogy elinduljatok, főleg nem olyan messziről. foglalj neten, vagy telefonon.
2/4 anonim válasza:
Nos,nem lehetetlen,de remélem szeretitek a lepukkant panziókat...Mert ilyenkor maximum azokban találsz szállást.
Javasolnám (az előttem hozzászólóhoz hasonlóan) hogy foglalj szállást az interneten.Tudod,a google a barátod!:D
3/4 anonim válasza:
Szerencse kell hozzá, Állítólag lehet találni. De csatlakozom az előttem szólókhoz.
4/4 anonim válasza:
Nekem még mindég sikerült találni.Volt olyan,hogy végig kellett menni az egész déli parton de Balatonmáriafürdőn akkor is volt hely egyébként is melegen ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!