Mennyi whiskytől lehet már becsípni, és berúgni?
Van az a pici pohárka. Amiből pálnikát isznak, ilyen nagyon pici. Ha egy olyan pohárral megiszok egy Jack Daneilst vagy Jhonny Walkert azt már érezni fogom a hatását?
Vagy mennyit kell ahhoz inni belőle, hogy már durván részeg legyek, vagy csak kicsit érezzem?
ez emberfüggő...én pl egy deci vodkától és 1 liter sörtől végighánytam az utcát, a barátnőm ugyanennyit ivott, semmi nem látszott meg rajta
ha abból a pohárból iszol amivel mondtál, nem nagyon fogod érezni a hatását...igyál meg vagy hárommal...akkor már lesz egy kicsi hatása, de ha be akarsz rúgni igyál hozzá sört
A kérdésedből úgy gondolom, hogy nem hogy 18, de 15 se nagyon múltál el, ezért inkább ne igyál semmiből whisky-t.
Egyébként hogy ki mennyit bír, az függ sok mindentől. Testsúly, étkezés előtt, vagy után iszod-e, mennyire vagy fáradt. Ha nagyon fáradt vagyok már 2 sört is megérzek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!