Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha először iszok piát, érezni...

Ha először iszok piát, érezni fogom hol a határ?

Figyelt kérdés
Még 1 kérdés, milyen italokat szoktak keverni Cólával?
2011. jún. 20. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
én nagyon nem éreztem:)
2011. jún. 20. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Én se éreztem:D csak másnap magam nagyon rosszul, lehet aznap este is, csak ugye arra nem emlékszem:P Kérj meg vkit, hogy figyeljen mennyit iszol. Én mindig szólok előre, h állítsanak le, ha sokat akarok inni, mert ha már egy kicsit is ittam, akkor nem tudok leállni
2011. jún. 20. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Mire érzed már késő.

igyál nagyon lassan.

2011. jún. 20. 11:03
 4/9 Tom Benko ***** válasza:
Igen. Másnap. Ha jót akarsz, ne keverd semmivel, igyál tisztán minőségi italt, ebben az esetben legfeljebb némi vérnyomáseséssel kell csak küzdened másnap.
2011. jún. 20. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Én elsőre 14 évesen egy db sörtől filmkockánként láttam a világot. Nem volt ott semmiféle határ. Tisztára Spielberg-es volt.. XD
2011. jún. 20. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Bor, Whisky,Bacardi,
2011. jún. 20. 21:26
 7/9 anonim válasza:

heh dehogy tudtam hol a határ :D szerintem szinte senki nem tudja :D

amúgy meg ne ronts el semmit a kólával...

2011. jún. 20. 23:43
 8/9 anonim válasza:

Én sosem iszok sokat. Mondjuk a mennyiség attól is függ, hogy mit iszok, és annak mennyi az alkoholtartalma.

Tipp: ha már mindenből 1-nél többet látsz, kicsit(vagy nagyon) szédülsz, nem tudsz (viszonylag) egyenesen menni, kicsúszik alólad a talaj, esetleg rosszul vagy, akkor tudd, hogy már sokat ittál, szóval túl vagy a határon. Egyébként pedig néhányan érzik, hogy hol van, vannak, akik nem isznak, a többi pedig a sárga földig issza magát. Remélem nem a harmadik kategóriába tartozol.

Ja: vörösbort szoktak kólával keverni, nyilván mást is, de én csak ezt tudom.

És még annyit, hogy ha sokat iszol, és kevered is a különböző piákat, annak nem lesz jó vége...

2011. jún. 21. 17:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2011. jún. 21. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!