Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van vegyes pálinkám hogyan...

Van vegyes pálinkám hogyan tudnám boróka bogyóval ízesíteni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Pl úgy, hogy beledobod.
2009. márc. 2. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Pontosan. Ágyaspálinkát csinálsz.
2009. márc. 2. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Áztasd a pálinkában a bogyókat jó sokáig.
2009. márc. 2. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
na jó de 1 literhez kb hágy dkg kell? és meddig és csak boróka kell bele más nem?
2009. márc. 2. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Amit eddig láttam, azt úgy szokták, hogy az üveg alján kb 3 cm vastagon legyen a gyümölcs (jelen esetben a boróka).
2009. márc. 2. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:

Sztem a borókabogyóval vigyázz mert nagyon eröts ize van. mielött belerakod nyomkodd szét egy kés pengéjével.

1 literbe szetem max olyan 10 szemet tegyél, és kostolt meg 1-2 hét után. ha nem elég izes akkor tudodo hogy legközelebb többet kell belerakni vagy teszel bele még...

2009. ápr. 6. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából le kellene párolni egy kolonnás lepárlóval, aminek a kolonnájába teszed a borókabogyót (vagy bármi mást, pl. ánizst, ha ouzot akarsz kapni), az üstbe pedig a páleszt. Ha érdekel ilyen vörösréz lepárló, akkor 2010. szeptember 27-től a www.palinkaust.hu oldalon találsz.
2010. szept. 14. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!