Van vegyes pálinkám hogyan tudnám boróka bogyóval ízesíteni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 19:20
2/7 anonim válasza:
Pontosan. Ágyaspálinkát csinálsz.
3/7 anonim válasza:
Áztasd a pálinkában a bogyókat jó sokáig.
4/7 A kérdező kommentje:
na jó de 1 literhez kb hágy dkg kell? és meddig és csak boróka kell bele más nem?
2009. márc. 2. 20:20
5/7 anonim válasza:
Amit eddig láttam, azt úgy szokták, hogy az üveg alján kb 3 cm vastagon legyen a gyümölcs (jelen esetben a boróka).
6/7 anonim válasza:
Sztem a borókabogyóval vigyázz mert nagyon eröts ize van. mielött belerakod nyomkodd szét egy kés pengéjével.
1 literbe szetem max olyan 10 szemet tegyél, és kostolt meg 1-2 hét után. ha nem elég izes akkor tudodo hogy legközelebb többet kell belerakni vagy teszel bele még...
7/7 anonim válasza:
Igazából le kellene párolni egy kolonnás lepárlóval, aminek a kolonnájába teszed a borókabogyót (vagy bármi mást, pl. ánizst, ha ouzot akarsz kapni), az üstbe pedig a páleszt. Ha érdekel ilyen vörösréz lepárló, akkor 2010. szeptember 27-től a www.palinkaust.hu oldalon találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!