Dugóhúzó nélkül hogyan nyitsz ki egy bort?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 10:15
21/32 anonim válasza:
mi a Margit szigeten egyszer bottal próbáltuk, mert semmi más nem volt :D párat beletörtünk, mire sikerült benyomni :D
22/32 anonim válasza:
Mi Pesten, éjszaka sokat szórakoztunk barátnőimmel, hogy kinyissuk. Kulcs, toll a leggyakoribbak, de ujjal is nyomtuk már be (igaz, h közben kis híján eltörtük a csontot). De a falhoz ütögetést még nem próbáltuk, pedig elv. használ (az igazat megvallva ahhoz drágállom a bort. Ne adj' Isten túl erősen csesszük oda, aztán volt bor, nincs bor.)
23/32 anonim válasza:
De vicces, én is Franciaországban voltam 6 hónapig, és kipróbáltam az ottani borokat, akkor szembesültem ezzel a problémával... :D
Én a fakanál nyelével nyomtam be a dugót, de olyan is volt, hogy a dugóhúzóval (mikor már volt) véletlenül széttörtem a parafadugót, úgyhogy tök elcsesződott a borom, mert telement parafaforgáccsal :S
24/32 anonim válasza:
(Mondjuk csak így zárójelben írom, hogy én legutóbb kb. 300 forintért vettem dugóhúzó-sörnyitó-kiskés kombót, szerintem Fr.-ban is biztos lehet ennyiért kapni. :)
25/32 doboszoli válasza:
Az ütögetős módszer a legjobb kényszermegoldás szerintem.
Nem akarok szkeptikusnak látszani, de megnézném, amint valaki az ujjával benyomja a dugót az üvegbe...
26/32 anonim válasza:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:13
Na legközelebb felveszem videóra és megmutatom!
27/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!!!
Hidd el, 300 Ft-ért itt nem kapsz dugóhúzót!! 1.800 Ft a legolcsóbb!!!! :))
2011. ápr. 9. 19:04
28/32 anonim válasza:
Kérdező, én voltam a Franciaországos kommentelő itt feljebb: én végül kb egy hónap után 1,5 euróért vettem, az ötszáz forint körül van. Az a hagyományos, manuális fajta :) Próbáld a Carrefour-ban, Leader Price-ban.
29/32 anonim válasza:
a kiütegetős trükk nem tünik rossznak. egyébként meg a benyomom az üvegbe is működhet.
30/32 anonim válasza:
19:13-asnak válaszként. Mi, ha utcán, parkban iszunk, szinte mindig az ujjunkkal nyomjuk be a dugót. Bármikor szívesen megmutatnám. A trükkje, hogy egy erős hüvelykujj kell hozzá. 10-ből 8-szor beválik. Néha nagyon beleszorul a dugó és az istenért sem mozdul meg:D Az ütögetős módszert próbáltam, nekem nem jött be. Lehet nem úgy ütöttem, ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!