Pálinka főzési svindli?
Ajjaj, nagy a baj! Ezt a főzdét a jövőben messzire kerüljétek el.
A festék/ragasztó szagot az előpárlat, ill.a "rézeleje" le nem választása okozza. Ezt támasztja alá a kék szín a szűrőruhán.(réz).
Ám a dolog menthető, újbóli lepárlással. Ha megindul a párlat, az első fél litert dobd ki, majd amikor 35°körüli a lejövő anyag, fejezd be a főzést, és desztillált vízzel hígítsd kívánt erősségre. (51-52°)
A főzdést "üdvözlöm".
Nem tud pálinkát főzni. Vagy nem akar. Az ilyenre rá kéne borítani az üstjét, irtózatos gyökérség amit csinált.
Az sose normális, ha a pálinkának nem gyümölcsillata van, bár sajnos nem is ritka...
Hát igen, sajnos ezekre gondoltam én is.De annyira nem hozzáértőek vagyunk, hogy biztosan látszódott rajtunk, és ezért lettünk átvágva.Boríthatom ki, pedig jó sokat fizettünk érte.Jövőre biztosan nem itt főzetjük ki.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Meg mondanád a pálinka főzde helyét?
Mert én is pont így jártam.....:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!