Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ismertek-e 100% magyar "hazafi...

Offthewall kérdése:

Ismertek-e 100% magyar "hazafias" pálinka márkát?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, és hogy egyesek szerint nem kéne politikai alapon válogatni termékeket, de ahogy nem felháborító harcos, turul ruhában járni(max. 1-2 suttyó szerint) úgy az sem felháborító ha Danone helyett Cserpes joghurtot eszem, innen vonatkoztattam át az alkoholra. Hisz a Vilmos az Unicum kezében van, számomra kilőve. Fütyülős 1 vacak, kilőve. És akkor ott a többi pálinkafőzde, zsindelyes, Pálter45, Szent István Korona, Rézangyal, Agárdi, stb. az érdekelne van-e köztük aki kizárólag magyar alapanyagot használ, és jobbos beűtésű. Fikázódó választ is írhattok, csak... nem olvasom végig :DD
2011. febr. 16. 18:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kamu válasza :

Az én kerítésszaggatóm tuti hogy 100%-ig magyar :)

2011. febr. 16. 19:54
 12/20 anonim ***** válasza:

nem akarom az agárdit bántani, de a Parmalat felszámolásakor tonnaszám, illetve hordószám vette meg az

olasz gyümölcskoncentrátumot.

még kóstoltam is a gránátalma pálinkából...bár már ennek is 5 éve.

-tejes-

2011. febr. 17. 06:12
 13/20 anonim válasza:
Erős túlzás az a 12-20 ezer,nézz utána,egyébként meg azt elfelejtetted odaírni hogy minőséget,ráadásul magyart akarsz venni cefre árkategóriában!De sok sikert!:D
2011. febr. 17. 10:43
 14/20 doboszoli ***** válasza:

Gránátalma? Hm. Jól hangzik.

Én a helyi határban termett almából főztem évekig..(miket beszélek! Mióta engedélyezték, na!) ..pálinkát.

Úgy átjött az alma illata, hogy ihaj. Azt mondták legjobb a több éves, érlelt. Na, ez még nem jött össze.

2011. febr. 17. 19:11
 15/20 anonim válasza:

Főzzél magadnak. Az a legtutibb!:)

Biztosan tudod, mi van benne.:)

2011. febr. 18. 09:30
 16/20 anonim ***** válasza:

mondjuk ennél a gránátalmánál tényleg sűrítményből dolgoztak, de nem is írják rá az üvegre, hogy pálinka...(párlat)

a másik... ha hazafiaskodsz, akkor fizesd meg a minőséget...és a minőség alatt a felsoroltakból csak az agárdit értem annak

2011. febr. 21. 15:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Bolyhos ágyaspálinka :D
2011. febr. 21. 16:41
 18/20 anonim ***** válasza:

15:43-as, most ezt a "hazafiaskodást" nekem szántad?

én teljes szívemből elismerem az agárdiakat, csak azt akartam kihozni, hogy a legjobbak sem mindig hazai alapanyagot használnak.amúgy még szicíliai vérnarancsból is volt

koncentrátum.

halálos vétek lett volna nem felhasználni, az amúgy kiváló alapanyagot.

2011. febr. 21. 18:32
 19/20 anonim ***** válasza:
nem neked szántam, hanem a kérdezőnek...:)
2011. febr. 22. 09:47
 20/20 anonim ***** válasza:
nagyapám ismerőse az alfölödn:D a józsi bá vagy ki, elég ütős, pár kupica és fejre állsz:D az aztán a cucc:D
2011. márc. 9. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!