Tudom, hogy hülye kérdés, és hogy egyesek szerint nem kéne politikai alapon válogatni termékeket, de ahogy nem felháborító harcos, turul ruhában járni(max. 1-2 suttyó szerint) úgy az sem felháborító ha Danone helyett Cserpes joghurtot eszem, innen vonatkoztattam át az alkoholra. Hisz a Vilmos az Unicum kezében van, számomra kilőve. Fütyülős 1 vacak, kilőve. És akkor ott a többi pálinkafőzde, zsindelyes, Pálter45, Szent István Korona, Rézangyal, Agárdi, stb. az érdekelne van-e köztük aki kizárólag magyar alapanyagot használ, és jobbos beűtésű. Fikázódó választ is írhattok, csak... nem olvasom végig :DD
Az én kerítésszaggatóm tuti hogy 100%-ig magyar :)
2011. febr. 16. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
12/20 anonim válasza:
nem akarom az agárdit bántani, de a Parmalat felszámolásakor tonnaszám, illetve hordószám vette meg az
olasz gyümölcskoncentrátumot.
még kóstoltam is a gránátalma pálinkából...bár már ennek is 5 éve.
-tejes-
2011. febr. 17. 06:12
Hasznos számodra ez a válasz?
13/20 anonim válasza:
Erős túlzás az a 12-20 ezer,nézz utána,egyébként meg azt elfelejtetted odaírni hogy minőséget,ráadásul magyart akarsz venni cefre árkategóriában!De sok sikert!:D
2011. febr. 17. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
14/20 doboszoli válasza:
Gránátalma? Hm. Jól hangzik.
Én a helyi határban termett almából főztem évekig..(miket beszélek! Mióta engedélyezték, na!) ..pálinkát.
Úgy átjött az alma illata, hogy ihaj. Azt mondták legjobb a több éves, érlelt. Na, ez még nem jött össze.
2011. febr. 17. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
15/20 anonim válasza:
Főzzél magadnak. Az a legtutibb!:)
Biztosan tudod, mi van benne.:)
2011. febr. 18. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
16/20 anonim válasza:
mondjuk ennél a gránátalmánál tényleg sűrítményből dolgoztak, de nem is írják rá az üvegre, hogy pálinka...(párlat)
a másik... ha hazafiaskodsz, akkor fizesd meg a minőséget...és a minőség alatt a felsoroltakból csak az agárdit értem annak
2011. febr. 21. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
17/20 anonim válasza:
Bolyhos ágyaspálinka :D
2011. febr. 21. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
18/20 anonim válasza:
15:43-as, most ezt a "hazafiaskodást" nekem szántad?
én teljes szívemből elismerem az agárdiakat, csak azt akartam kihozni, hogy a legjobbak sem mindig hazai alapanyagot használnak.amúgy még szicíliai vérnarancsból is volt
koncentrátum.
halálos vétek lett volna nem felhasználni, az amúgy kiváló alapanyagot.
2011. febr. 21. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
19/20 anonim válasza:
nem neked szántam, hanem a kérdezőnek...:)
2011. febr. 22. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
20/20 anonim válasza:
nagyapám ismerőse az alfölödn:D a józsi bá vagy ki, elég ütős, pár kupica és fejre állsz:D az aztán a cucc:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!