Vásároltam 50l szamorodni bort,2009, évjárat. Nagyon finom, de rendkívűl édes. Kilehetne még egyszer forratni, hogy a sok maradék cukor átalakuljon alkohollá? Mivolna a jó megoldás?
Ha meg van az optimális arány, akkor össze lehet fejteni,
hagy "fésülődjenek össze" az ízek.
hello DZ.:))már én is voltam itt "hajnalban" olvastalak bortémában.
én egy nosztalgikus kérdéshez kommenteltem,valami -hova tűnt a 80-as évekből a meggyhab.. vagy ilyesmi.
azt hittem összefutunk:))
én is szeretem a jó bort, de a pezsgőt méginkább XDDD.
üdv-e-
Működni fog!
Kedves -e-, (vagy minek szólítsalak)!
Még egy ok, hogy "szeressük" egymást.
Anno, rájöttünk, hogy a száraz vörösbor, sokkal jobb édes pezsgővel, mint szódával. Na de mire erre ráeszénkedtünk,
az asszony kis híján otthagyott. DD)
hello Zoli! megértem a feleségedet, biztosan jól benyomtatok a vörösboros pezsgőtől XDDD.
Te Barátom kiírtad a nevedet, igy bárki megszólíthat:))
Keveseknek, köztük Neked is odateszem nicknevem kezdűbetűjét,ami -e-.
A toplistán már egészen "közelállok" Hozzád XDDD!
továbbra is üdv-e-
/ a kérdezőtől elnézést a csevelyért /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!