Mikor ittatok először alkoholt? (20 év felettiek)
Figyelt kérdés
Szóval ti milyen idős korban kezdtetek el bulizgatni, iszogatni ? Csak mert ahogy az oldalon látom elég rendesen le tudjátok szólni a tizenéveseket, hogy micsoda alkoholisták / természetesen nem mindenki, ne vegyétek általánosításnak / . Nekem például apukám 14 évesen sörözött, később diszkóba járt éjfélig stb... volt már 'élet' azért 30 évvel ezelőtt is nem csak ma. 17 éves vagyok, tök jó meginni egy üveg pezsgőt a barátaimmal és énekelni, táncolni meg átbeszélgetni egy estét ( és hát ezzel két évvel ezelőtt is ugyanígy voltam...) . Ez ennyire szörnyű dolog? =)
(alkoholfogyasztás : jól érzem magam szint, aki detoxig issza magát az természetesen is megérdemli)
2011. febr. 8. 21:13
11/11 Lemmy válasza:
Hát én 13 voltam, és össze-vissza ittam mindent, mert a vége felé már annyira ki voltam ütve, hogy a jager-t is úgy ittam mint a vizet. ittam pezsgőt, hp-t, jagert, sört, minden szart ami volt otthon, de rendesen meg is bántam, másnap összehányt ágyban, durva fejfájással ébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!