Ki volt berugva Szilveszterkór?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 16:06
13/19 anonim válasza:
Na akkor nézzük: 3 feles hubertus, egy whisky-kóla, 1 feles tequila, 4 dl vbk, majd egy üveg energia itallal kevert pezsgő.
Hát azt hiszem "picit" berúgtam, de nem is az a gázos, hanem a másnaposság :S
14/19 anonim válasza:
Én már délután 4kor elkezdtem inni,5re kiütöttem magam,aztán még ittam este 10ig folyamatosan,de utána mikor éreztem h nagyon szétestem akkor csak kólát,na meg éjfélkor pezsgő.
15/19 anonim válasza:
A Szilveszteri fogyasztásom.
2 pezsgő, 1 pohár bor, 2 jäger, 1 vodka-kóla, 4 vodka-narancs
Jó kedvem volt, de nem voltam csatt és mindenre emlékszem. Egy jó bulira emlékezni kell. Nem jó az ha a barátoktól hallom, hogy mit csináltam.
18L
16/19 anonim válasza:
3 vbk, 15 fény, aztán már csak egyből a számban kevertem össze, aztán a "fütyire" nyomtam a fényt, pár energiaital. 80%-ra emlékszem :)
17/19 anonim válasza:
Előző vagyok, 19:25-kor én már kész voltam :D
18/19 anonim válasza:
én sokat ittam, de mindenre emlékszem még is, és nem másztam rá senkire, győzelem:D hjsa és nem is háyntam. Lássuk csak, két unicum next, két JOhny Walker, Két Finlandia vodka, 4-5 üveg sör, 5 dl vbk, jól beosztottam, meg kb. két üveg pezsgő, és egy kis bor.
19/19 anonim válasza:
Milyen betegség az a szilveszterkór?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!