Antialkoholisták! Isztok Szilveszterkor pezsgőt?
Idén először láttam alkoholmentes pezsgőt a boltokban... Mármint nem gyerekpezsgőt, hanem normálisat, csak alkoholmenteset.
Mondjuk lehet, hogy ez nem újdonság, csak eddig én nem vettem észre, mivel nem is kerestem ilyesmit...
Már vagy 10-12 éve alkoholmentes pezsgővel koccintunk, korábban pedig mindig kölyökpezsgőt ittunk. Idén Törley alkoholmenteset vettünk. AZért ez már komolyabb, mint a kölyökpezsgő :=)
BUÉK!
Én nem ittam, ha egész évben utálom az ízét, miért pont a szilveszter lenne kivétel? :)
Ha iszom is, akkor a hatásáért/társaság kedvéért, de ebből már kinőttem. Kölyökpezsit ittam, az finom. :D
Amúgy ilyen alkoholmentes rendes pezsgő már évek óta van,én tavaly úgy gondoltam kipróbálom mivel fellépésen leszek és nem tudni kell e még vezetnem úgyhogy inkább azt választottam!Itthon volt egy üveggel,de mint kiderül ahol felléptünk ott is volt ugyanaz a fajta,de szerintem borzalmas!!!
Az itthonival nem tudom i lett lehet hogy valaki megitta,de nem találom,de lehet hogy valahol még megvan,komolyan ha az a pénz most a kaszában lenne annyival gazdagabb lennék,csak pénzkidobás volt!!!
Én a koccintást is hülyeségnek tartom.
Az alkohol jelképe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!