Nem szoktam inni, de ma kéne, mennyit és mit igyak hogy bírjam?
Figyelt kérdés
nem szeretnék berúgni se csak hogy ne legyen szar haverok előtt, köszi2010. dec. 31. 18:02
11/14 anonim válasza:
20:29-es vagyok
Próbáld ki a bacardi breezert vagy pl egy pohár sör vagy bor,vagy ugye pezsgő,esetleg kevés alkoholtartalmú koktél v alkohol nélküli :)
Ha a barátaid tudják,h nem szoktál inni akkor meg nem lesz szar.
Van olyan ismerősöm aki soha 1 korty alkoholt nem ivott és nem is erőltetik nála és elfogadták így,ha elmennek bulizni akkor általában egy colát kérnek neki :)
12/14 anonim válasza:
Ha már "muszáj" innod (ez mondjuk nevetséges) akkor igyál sört!
13/14 anonim válasza:
tényleg ott hagyd abba ahol elég,pár éve mi nem hagytuk,mert ivóversenyt rendeztük szilveszterkor h ki bírja tovább,hát nem vennék mégegyszer részt benne:)
14/14 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, nem úgy értettem amúgy hogy más kényszerít, hanem hogy én szeretnék
2011. jan. 1. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!