Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem szoktam inni, de ma kéne,...

Nem szoktam inni, de ma kéne, mennyit és mit igyak hogy bírjam?

Figyelt kérdés
nem szeretnék berúgni se csak hogy ne legyen szar haverok előtt, köszi
2010. dec. 31. 18:02
1 2
 11/14 anonim válasza:

20:29-es vagyok

Próbáld ki a bacardi breezert vagy pl egy pohár sör vagy bor,vagy ugye pezsgő,esetleg kevés alkoholtartalmú koktél v alkohol nélküli :)

Ha a barátaid tudják,h nem szoktál inni akkor meg nem lesz szar.

Van olyan ismerősöm aki soha 1 korty alkoholt nem ivott és nem is erőltetik nála és elfogadták így,ha elmennek bulizni akkor általában egy colát kérnek neki :)

2010. dec. 31. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha már "muszáj" innod (ez mondjuk nevetséges) akkor igyál sört!
2010. dec. 31. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:
tényleg ott hagyd abba ahol elég,pár éve mi nem hagytuk,mert ivóversenyt rendeztük szilveszterkor h ki bírja tovább,hát nem vennék mégegyszer részt benne:)
2011. jan. 1. 01:33
 14/14 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, nem úgy értettem amúgy hogy más kényszerít, hanem hogy én szeretnék
2011. jan. 1. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!