Nem szoktam inni, de ma kéne, mennyit és mit igyak hogy bírjam?
Figyelt kérdés
nem szeretnék berúgni se csak hogy ne legyen szar haverok előtt, köszi2010. dec. 31. 18:02
1/14 anonim válasza:
mikor érzed h hat annyira amennyire akarod akk abbahagyod. ennyi. vkinek több kell h elérje ezt a szintet vkinek 1- pohár is elég.
3/14 anonim válasza:
jaja ha érzed hogy probléma lesz akkor többet ne igyál :)
4/14 anonim válasza:
Mi az hogy ma inni kell? Csak nem kényszerítenek?:D
5/14 anonim válasza:
ha ez miatt sz@r vagy a haverok előtt akkor azok nem a haverjaid sztem meg rúgj be mint az atom :D
6/14 anonim válasza:
Ne égetettszeszt igyál,mert nem vagy hozzászokva, és nagyon hamar asztal alatt leszel.Mindig csak egyfélét.Ha borral kezdted,akkor csak azt.És sose legyen üres a poharad,mert akkor töltenek,ha félig van,többnyire nem töltenek rá.Ha érzed,hogy gond van,akkor vagy menj hányni,de ezt ne vegyék észre,vagy egyél.
7/14 anonim válasza:
ha esetleg megiszol több pohárral és úgy gondolod "De jó bírom én a piát nincs semmi bajom" akkor állj fel és sétálj egy kicsit mondjuk menj ki mosdóra mert ha felállsz akkor majd üt az a pia.És igazuk van a többieknek először csak egyfélét.És ne hagyd h kényszerítsenek!!!!
8/14 anonim válasza:
Mi előtt elmész - elmentek inni egyél meg egy- két kanál liba vagy kacsazsírt.
9/14 anonim válasza:
Mennyit, és mit igyál, hogy bírjad???
Mert ma kell???
Hát az eszem megáll!
Ember, olvasd már el a kérdésed úgy, hogy közben el is gondolkodsz rajta!
Abból amit kérdezel az derül ki, hogy dedós vagy még.
A dedósoknak meg NEM KELL INNI MA SEM!!!
10/14 anonim válasza:
Ha inni akarsz akkor olyat válasz aminek kicsi az alkoholtartalma,mivel azok nem ütnek,közbe egyél pl ropit,mert az felszívja az alkoholt és nem fog beütni.
De a mai napon se kötelező inni.
Nekem anyukám se iszik soha és ma is csak gyerek pezsivel koccintanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!