Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napi szinten kívánom az...

Napi szinten kívánom az italt, de nem úgy hogy berugjak csak 1, vagy 2 pohárral. Amúgy csak alkalm adtán szoktam inni, de mégis félek hogy rászokok. Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ne igyál. Önuralo mkérdése. Én a csokival voltam így, aztán azt mondtam, hogy "ácsi, ez nevetséges". És azóta kb havonta veszek egy tábla csokit, és azt is többszörre eszem meg.

Kezdd el ma. Ne igyál, és kész. Csak rajtad áll. Ha gyenge vagy, rá is szoksz, ahogy írtad.

2011. aug. 15. 20:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2011. aug. 15. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Amit leírtál az a legjobb út az alkoholizmus felé. Tévedés, ha azt hiszed, hogy minden alkoholista mindig részegre issza magát. Alkoholizmus az, ha napi rendszerességgel iszol ( akár napi 1-2 pohárral )és ez már a mindennapi életedre is kihat. Egy idő után a szervezeted fizikai tüneteket is fog produkálni. Hagyd abba!
2011. aug. 19. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!