Mennyire aludnék be, ill. mennyire ütném ki magam?
Figyelt kérdés
Ha 0,5g fűre ráiszok akkor annak van valami rossz következménye pl bealszok vagy rosszabbik esetbe kiütöm magam?2010. dec. 2. 21:30
2/12 anonim válasza:
Tényleg ez a lényeg hogy MENNYIRE?
Ki fogod magad ütni, nagy valószínűséggel hányni fogsz, aztán meg bealszol. Legrosszabb esetben bealszol, hánysz és belefulladsz a hányásodba és akkor te is benne leszel a híradóban..
3/12 anonim válasza:
ha rendszeresen csinálod akkor ihatsz rá, semmi nem lesz.
ha nem, akkor hánysz, bealudni meg csak annyira, mint simán.
4/12 anonim válasza:
Alapszabály h pia majd fű nem játszik,
fű majd pia viszont jöhet.
Az első kombinációtól lehet hánynál...
A második... hamar bealszol :)
Az hogy hánynál az nem biztos, persze az attól is függ mennyit iszol, de a fűtől simán bizonyosan nem.
5/12 bumbi02 válasza:
én igazából csak a szüleidet sajnálom.
6/12 anonim válasza:
egyik barátnőm így fogyasztott először és utoljára füvet. (azt hiszem beleszívott valakiébe.) annyira rosszul lett, hogy azt mondta, drogot soha többet és ez így is történt.
7/12 anonim válasza:
Szerintem ha gyorsan tekersz még egyet, és szívsz még egy füvet, akkor nem is emlékszel majd, hogy ittál és ez a tuti. De naponta ötnél többször nem ajánlom :)))
8/12 A kérdező kommentje:
köszi kipróbáltam nem hánytam nem lettem másnapos de viszont fasza volt XD
2010. dec. 4. 19:31
9/12 anonim válasza:
Akkor örülök nagyon! mindent úgy csinálj, ahogy kell és akkor nincs baj. bármit csinálsz, magadnak felelj meg. ha magaddal szemben nincs lelkiismeretfurdalásod, akkor nincs gáz. szóval, ha már nem beszélünk, Nagyon Boldog Új Évet kívánok, sok pezsővel! Üdv: Andonisz
10/12 anonim válasza:
Az elsőtől elképzelhető hogy baromi rosszul leszel. De az múlik, a második már nem olyan :)
Én is így gondolom, ha nincs lelkiismeret-furdalásod miatta, akkor nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!