Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mérgező lehet így a pálinka?

Mérgező lehet így a pálinka?

Figyelt kérdés
Ágyast csináltam, vörösáfonyát tettem bele.Viszont a nem vettem észre, hogy vannak benne kis magocskák, amik így most a felszínen úsznak.Azt tudom, hogy a magot nem szabad belefőzni, mert akkor mérgező?ÉS így?És most mit csináljak?Még csak tegnap tettem bele a gyümölcsöt.
2010. nov. 27. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:

miért lenne mérgező??? :o


amúgy arra nem gondoltál, hogy leszűröd? ha nincs elég sűrű szűrőd, akkor fogj egy tiszta harisnyát és azon nyomd át

2010. nov. 27. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Leszűrtem de így is maradt benne.
2010. nov. 27. 18:08
 3/5 Phoney ***** válasza:

A vörösáfonyát nem magostul szoktuk megenni?...


egyébként 1 nap alatt szerintem akkor sem ázott volna ki lényeges mennyiség, ha mérgező.

2010. nov. 27. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:

Ha mérgező, nem a benne áztatott áfonyától az.

Többrétegű gézen (kötszeren) átszűrve fogyasztható.

2010. nov. 29. 06:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem.
2011. ápr. 18. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!