Mérgező lehet így a pálinka?
Figyelt kérdés
Ágyast csináltam, vörösáfonyát tettem bele.Viszont a nem vettem észre, hogy vannak benne kis magocskák, amik így most a felszínen úsznak.Azt tudom, hogy a magot nem szabad belefőzni, mert akkor mérgező?ÉS így?És most mit csináljak?Még csak tegnap tettem bele a gyümölcsöt.2010. nov. 27. 16:38
1/5 anonim válasza:
miért lenne mérgező??? :o
amúgy arra nem gondoltál, hogy leszűröd? ha nincs elég sűrű szűrőd, akkor fogj egy tiszta harisnyát és azon nyomd át
2/5 A kérdező kommentje:
Leszűrtem de így is maradt benne.
2010. nov. 27. 18:08
3/5 Phoney válasza:
A vörösáfonyát nem magostul szoktuk megenni?...
egyébként 1 nap alatt szerintem akkor sem ázott volna ki lényeges mennyiség, ha mérgező.
4/5 doboszoli válasza:
Ha mérgező, nem a benne áztatott áfonyától az.
Többrétegű gézen (kötszeren) átszűrve fogyasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!