Az alábbi receptnél a 10-12 nap érlelés során az italt hűtőben kell tárolni? Vagy csak simán a konyhapulton.
2010. nov. 16. 12:52
1/3 anonim válasza:
Szobahömérsékleten kell érlelni, ha hütöbe teszed, akkor legalább 3-4-szer annyi idö kellene neki, és még akkor se lenne igazán jó.
Ez mindenféle likörre igaz, kivéve, ha tejszin vagy (nyers) tojássárgája van benne.
2/3 Phoney válasza:
Ennyi vodkával nem romlik, kint hagyhatod.
Persze a hűvös hely minden likőrnél célszerű.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
Én is kinn akartam érlelni, de nem voltam biztos benne.
2010. nov. 16. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!