Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen az élet teljesen...

Milyen az élet teljesen alkohol nélkül?

Figyelt kérdés
Arra irányulna a kérdésem, hogy akik abszolút sosem isznak milyen jellegű változásokat tapasztaltak. Nem iszom mindennap abszolut, viszont sajnos az utobbi idoben ha ittam nem tartottam mértéket, és arra jutottam hogy abszolút nem szeretnék inni. Be kelett magamnak látni hogy nincs rám jó hatással. Tragediak meg nem tortentek, de veszekedesek, rossz dontesek igen. Es ezert utalom magamat. Minden beszamolo erdekelne.

#alkohol #életmód változtatás #Alkoholmentes élet #Mértéktelen ivás
jan. 20. 18:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Vannak a napi szinten rendszeresen, de saját bevallásuk szerint “mértéktartó” alkoholisták, és vannak a ritkán, de akkor kontrollvesztett módon alkoholizálók. Valószínűleg te utóbbi kategóriához közelebb állsz.

Ha amúgy sincs napi kapcsolatod az alkohollal, akkor jelentős változásokat nem fogsz tapasztalni azon túl, hogy kiiktatod a napjaidból azokat az alkalmakat, amikor elsöpör a gépszíj, és az ezzel járó mindennemű kellemetlenséget.

Aki mindennapos ivóként vált absztinenciára, ott már látványos, külső-belső változásokat lehet felfedezni akár már 1 hónap után is.

jan. 21. 14:11
 22/29 A kérdező kommentje:
Igen én sajnos inkább abba a kategóriába tartozom, ezt bevallom, mivel nem képezi a mindennapjaimat az alkohol. De a sok kellemetlenség viszont ilyenkor fenn áll. Ezt szeretném kiküszöbölni.
jan. 21. 14:16
 23/29 anonim ***** válasza:
33%

Egyáltalán miért iszol?

Én utálom az alkoholt, pontosabban a hatását.

jan. 21. 17:08
 24/29 A kérdező kommentje:

Őszintén? Bevallom nagyon stresszes ember vagyok alapjáraton, nehezen vezetem le a feszültséget, sokszor magamba folytok mindent. Tudom ez klisé, de ez az igazság, mivel másra nem panaszkodhatok és nem is fogok!

Ez a legrosszabb módja ennek tudom, ezért döntöttem így hogy soha nem nyúlok hozzá.

Ez kb 2 havonta fordul elő, csak sajnos akkor nem tartom a mértekét. Egyebkent nem vagyok egy hatalmas bulizos sem, illetve jol tudom magamat erezni nelkule is.

jan. 21. 18:28
 25/29 anonim ***** válasza:
60%
Sz*r.
jan. 21. 22:04
 26/29 anonim válasza:
100%
Nem kell azért annyira szidni az alkoholt, ahogy itt sokan teszik, mintha az valami annyira ördögtől való, gyilkos dolog lenne minden esetben. :D nyilván ha valakire ilyen rossz hatással van, és képtelen tartani a mértéket, az ne igyon, de átlag ember egy az, hogy ismeri és tudja is tartani a mértéket, a másik, hogy nem hoz ki belőle ilyen szr dolgokat...
jan. 22. 15:10
 27/29 anonim ***** válasza:
Refluxos vagyok, döntenem kellett, hogy nyelőcsőrák vagy ragaszkodom a heti 1-2 pohár borhoz, meg a csokihoz, és egyéb triggerekhez. Döntöttem, jobban vagyok.
jan. 27. 19:43
 28/29 anonim válasza:
54%
Szerintem nyugis.
jan. 27. 22:16
 29/29 anonim válasza:
Összeszedett.
jan. 28. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!