Mik a házi sörfőzési praktikáitok és tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék sört főzni otthon, egy ideje foglalkoztat már a téma, így utána olvastam már pár dolognak, de kíváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra is, hogy kezdőként mire érdemes figyelni esetleg milyen praktikák váltak be nektek.tegnap 18:11
1/2 anonim válasza:
Mi ott bactuk el az ideit, hogy rossz volt az élesztő és nem melegített cuccos amit vettünk hozzá. Sajnos ki kellett dobni.
Az, hogy egyenletesen melegen legyen tartva, nagyon fontos. Mindneképp teszteld az eszközöket mielőtt élesben belevágsz.
Régebben már csináltunk kávés stout sört, az nagyon finom lett. Ilyen online rendelt készletet használtunk.
Ha adsz hozzá dolgokat, érdemes eredetit venni, nem ízanyagokat, mert nagyon érezni.
Szóval igazi kávét, nem instantat, igazi vaníliát, nem vaníliás cukrot.
2/2 anonim válasza:
A fertőtlenítés, a kellő számú, egészséges élesztő és a hidegoldali oxigénmentesség együtt előfeltétele annak, hogy a receptnek megfelelő sör kerüljön a pohárba. Kezdőként a legjobb, amit tehetsz, hogy rávideózol a témára az általad ismert nyelveken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!