Mennyit igyak hogy jól érezzem magam, mégse legyek részeg?
Nem nagyon szoktam iszogatni, csak egy pár kortyot szoktam kostolgatni, de megyek egy buliba, ahol lesz alkohol es innék valamennyit de mértékkel, és nem akarok hanyni:((
17/L
Ha ital kell ahhoz, hogy jól érezd magad, akkor valamit rossul csinálsz.
Illetve ha egyzerűen képtelen vagy mértéket tartani, akkor nagyon nem javaslom neked az alkoholt.
Sajnos sok kellemetlen tapasztalat kell ahhoz, hogy az ember megismerje a saját határait: mit és mennyit bír. Én pl. a sört szeretem, és tudom, mennyit bírok úgy, hogy aznap és másnap ne legyen bajom.
Csak megismételni tudnám az 1. hozzászóló válaszát.
Így van, igyál vizet is, ha teheted, rágcsálj is valamit az ital mellé. És az édes italok "veszélyesebbek".
Még azt tenném hozzá, hogy lehetőleg egyfajta italt fogyassz, ne keverd azokat (sem egymásba öntve, sem egymás után).
Száraz fehér bort javasolnék szódával vagy ásványvízzel felhígítva - ha teheted.
Semennyit. Józanul is jól érezheted magad. Ha neked ez nem megy, akkor nagyon nem jó programokra mész.
Meg egyébként hol is van ez a hely? Mindjárt jelentem, hogy felszolgálnak alkoholt 18 éven alulinak.
Tudom, nem ez a kérdés, de ha megengeded, azt tanácsolom, hogy otthon, a buli előtt egyél zsírosabb, nehezebb ételt (még ha nem is a kedvenced), valamint - ha van otthon - vegyél be B-vitaminokat és magnéziumot, mindezek segíthetnek az alkohol feldolgozásában, lebontásában. Csak egy javaslat, a kérdéstől függetlenül.
A kérdésedre válaszolva: tömény italt ne fogyassz.
"Mindjárt jelentem, hogy felszolgálnak alkoholt 18 éven alulinak."
Szerintem ez egy házibuli, nem nyilvános szórakozóhely.
Akkor csak óvatosan,alacsony alkoholtartalmú italokat.
Likőrök,ízesített sör pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!