Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyit igyak hogy jól érezzem...

Mennyit igyak hogy jól érezzem magam, mégse legyek részeg?

Figyelt kérdés

Nem nagyon szoktam iszogatni, csak egy pár kortyot szoktam kostolgatni, de megyek egy buliba, ahol lesz alkohol es innék valamennyit de mértékkel, és nem akarok hanyni:((

17/L

dec. 29. 11:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így ember meg nem mondja.Kizárólag amíg jól esik. Ha azt érzed h tele vagy akkor többet ne, és mellé vizet is igyál. Meg az sem mindegy mit iszol, ami édes az jobban csúszhat de később üt be nagyon.
dec. 29. 11:54
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

Ha ital kell ahhoz, hogy jól érezd magad, akkor valamit rossul csinálsz.

Illetve ha egyzerűen képtelen vagy mértéket tartani, akkor nagyon nem javaslom neked az alkoholt.

dec. 29. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sok kellemetlen tapasztalat kell ahhoz, hogy az ember megismerje a saját határait: mit és mennyit bír. Én pl. a sört szeretem, és tudom, mennyit bírok úgy, hogy aznap és másnap ne legyen bajom.

Csak megismételni tudnám az 1. hozzászóló válaszát.

Így van, igyál vizet is, ha teheted, rágcsálj is valamit az ital mellé. És az édes italok "veszélyesebbek".

Még azt tenném hozzá, hogy lehetőleg egyfajta italt fogyassz, ne keverd azokat (sem egymásba öntve, sem egymás után).

Száraz fehér bort javasolnék szódával vagy ásványvízzel felhígítva - ha teheted.

dec. 29. 12:23
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

Semennyit. Józanul is jól érezheted magad. Ha neked ez nem megy, akkor nagyon nem jó programokra mész.

Meg egyébként hol is van ez a hely? Mindjárt jelentem, hogy felszolgálnak alkoholt 18 éven alulinak.

dec. 29. 12:30
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Tudom, nem ez a kérdés, de ha megengeded, azt tanácsolom, hogy otthon, a buli előtt egyél zsírosabb, nehezebb ételt (még ha nem is a kedvenced), valamint - ha van otthon - vegyél be B-vitaminokat és magnéziumot, mindezek segíthetnek az alkohol feldolgozásában, lebontásában. Csak egy javaslat, a kérdéstől függetlenül.

A kérdésedre válaszolva: tömény italt ne fogyassz.

dec. 29. 12:33
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

"Mindjárt jelentem, hogy felszolgálnak alkoholt 18 éven alulinak."

Szerintem ez egy házibuli, nem nyilvános szórakozóhely.

dec. 29. 12:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak óvatosan,alacsony alkoholtartalmú italokat.

Likőrök,ízesített sör pl.

dec. 29. 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-ös miért van lepontozva? Melyik szavával van a baj?
dec. 29. 13:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hülye kérdést komolyan! Addih iszol amedsig jól esik. Nincs konkrét mérték mertbez mindenkinek más. Van aki 2 pohár bortól kikészül, valaki 5 feles után se érez semmit. Elsővel egyet ertek az édes pia nagyon jól csúszik de vigyázni kell vele. Strandom egydzer megittam barátnőmmel vsgy 4 koktélt, édeset és nem ereztem semmit csak amikor 1 óra után kimentem a vízből. Érzesre a mértéket ugy lehetne elmagyarázni hogy addig igyál amikor azt mondod hú de jól érzem magam, igyunk még! Na itt kell abba hagyni.
dec. 29. 13:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő
dec. 29. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!