Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Plantation Barbadosi Rum 20...

Plantation Barbadosi Rum 20 éves zárt üvegben kaptam. Mire számitsak ha megiszom?Milyen ?

Figyelt kérdés

Vagy is innék belöle valamennyit.

Kicsit félek tőle.

20 éves és 40% os

dec. 13. 21:45
 1/5 A kérdező kommentje:
XO jelzés van rajta
dec. 13. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
Semmilyen , add el . Jobban jársz . Nekem 13 éves El Doradot adtak tavaly ünnepekre , amit pluszban tárolt a vevő 4 évig . Ki lett szellőztetve stb megvolt az ivási rituáléja . Ugyanolyan sütőrum ízű semmi volt mint bármelyik.
dec. 13. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Arra szamithatsz, hogy 7,5 dl rumkent, kb 23K HUF-ot csorgatsz le a torkodon, de egyebkent semmi kulonleges.
dec. 14. 03:48
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Attól hogy húsz éves nem ütősebb.

Rum íznél ne keresd benne a hazai kommersz rum ízt, teljesen más.

dec. 14. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:
A Plantation rumokat elég jól le szokták szólni "szakmai" fórumokon, mondván, hogy cukrozzák, meg pancsolják őket. Lehet, de szerintem az XO az egy igazi mestermű! Nekem a személyes kedvencem, pedig végigkóstoltam már néhány tucat nevesebbnél nevesebb tételt. Nem fogsz benne csalódni. Ez egy nagyon könnyen iható, rendkívül kerek zamatú és illatú, igazi barbadosi ízvilágú top rum. Önmagában fogyaszd, vétek lenne bármibe belekeverni!
dec. 14. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!