Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van itt más is aki atom...

Van itt más is aki atom berúgott az éjjel?

Figyelt kérdés
Szerintem még részeg vagyok, megittam vagy 4 üveg bort meg fél liter pálinkát 🥴

júl. 28. 11:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
júl. 28. 12:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerettem volna. Neked egészségedre.
júl. 28. 12:13
 3/17 A kérdező kommentje:
Durva
júl. 28. 12:19
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem.Mindössze csak 4 sört ittam.Mert többet nem kívántam...Amúgy milyen volt az éjszakád a detoxikálóban?
júl. 28. 12:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
:)
júl. 28. 13:26
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
33 vagyok és még életemben nem ittam ennyit, pedig nem vetettem meg fiatalabb koromban a különbő kabítási "technikákat". El nem tueom képzelni, hogy az ilyen mértékű lerészegedésben mi a szórakoztató.
júl. 28. 13:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Oké.3 liter bor meg mellé fél liter pálinka.Hát az már egy átlagos embernek konkrétan halálos adag.Vagy tényleg ennyit ittál és rendkívüli szervezeted van..Vagy csak egyszerűen rosszul emlékszel rá.(Vagy esetleg még felszívódás előtt kirókáztad a jelentős részét.)
júl. 28. 13:53
 8/17 anonim ***** válasza:
68%
nem kell ahhoz rendkívüli szervezet, csak egy erősen felépített tolerancia
júl. 28. 15:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

8

Oké..Mondjuk legyen szó egy átlag 75-80 kilós emberről..Ha ekkora mennyiséget elfogyaszt egy éjszak alatt és bent is marad,akkor a véralkoholszint simán fölmegy jóval 5 ezrelék fölé..Az meg már életveszélyes..Egy masszív alkoholista lehet,hogy megiszik ennyit mondjuk 24 óra alatt az megeshet.De ilyen rövid időn belül ez öngyilkossági kísérletnek minősül.

júl. 28. 15:27
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Főzőnap volt, 21 liternyi söröm erjed, és mivel rég főztem, nincs készlet, vettem a jó pécsi szlalomból kilencet, mert kb annyi üt ki szépen. Hatodik után csukódott le a szemem. Öregszem, na.
júl. 28. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!