Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nagyon ritkán iszom és nehezen...

Nagyon ritkán iszom és nehezen rúgom be, valaki ajánlana valami jó praktikát?

Figyelt kérdés
Szeretnék részeg lenni és nem elaludni, a 30-as éveimben járok.

okt. 26. 15:53
 1/9 retektorta ***** válasza:
100%
Gyakorolj, menni fog az.
okt. 26. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát lehet jobban jársz ha nem leszel részeg.
okt. 26. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Tanulj meg sört főzni, nekem ideális. Mondjuk most pont a lustaságom kellemetlen anyagi következményeit élvezem, italdiszkontos szalonnal hidalom át, egyfajta élvezetes, de messze nem ugyanaz, mint a legtisztább alapreceptem hidegoldali oxidáció kiküszöbölésével, simán csapon, ideális hőmérsékleten, egy kifogástalan erjesztés után.

Mély a nyúl ürege, nagyon is, de utána a tökéletes sör korsója is kb 80Ft. Írj rám nyugodtan, ha kérdésed van, csomó forráslinket mentettem magamnak az elején is és azóta is, és szerintem brutál szépen kivonatoltam az összeset, tehát mindkettő rendelkezésedre áll.

okt. 26. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Ó, #3 vagyok, elfelejtettem beleszőni: szépen komlózott sörök általában kellően pilleszteni fognak ahhoz, hogy ne az alkohol legyen a fő irány. Persze az oxigénmentes hidegoldal előfeltétel, olyan 150-200k összbefektetés kellhet, ebből kb a végső 50 a valódi megoldásé, a többi a szokásos "lehessen tolni". Persze erjesztőnként legalább 50-ért van inox a max 3-5k HDPE vödör helyett... Mindenképpen te döntöd el, hol fogja megérni a karcálló örök darab az árát, addig pedig ott a megvigyázós egyszerű eszköz.
okt. 26. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igyál éhgyomorra, a pia úgy üt a legjobban.
okt. 26. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

Rúgok, és nem rúgom.

Az ikes igéknél használják csak az m betűt E/1- be.

Pl: eszik- eszem...

Miért akarsz berúgni?

okt. 27. 05:30
 7/9 anonim válasza:
Fény. Szerezz szódásüveget meg patront. Önts az üvegbe vodkát, tekerj rá 2 patront, nyomd bele valami édes szörpbe, és egyből húzd le míg habzik..
okt. 27. 06:51
 8/9 anonim válasza:

Neked még szerencséd is van, hogy elalszol. Mások részegen vezetnek és baleseteket okoznak, vagy összeverekednek vagy más büncslekményeket követnek el. Nagyon örülnék neki, ha minden ember aki alkoholt iszik elaludna. Nem lenne ennyi probléma az országban.

A kérdés meg az lenne, hogy miért akarsz berúgni? Gondjaid vannak?

nov. 1. 02:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
nov. 6. 06:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!