Nagyon ritkán iszom és nehezen rúgom be, valaki ajánlana valami jó praktikát?
Tanulj meg sört főzni, nekem ideális. Mondjuk most pont a lustaságom kellemetlen anyagi következményeit élvezem, italdiszkontos szalonnal hidalom át, egyfajta élvezetes, de messze nem ugyanaz, mint a legtisztább alapreceptem hidegoldali oxidáció kiküszöbölésével, simán csapon, ideális hőmérsékleten, egy kifogástalan erjesztés után.
Mély a nyúl ürege, nagyon is, de utána a tökéletes sör korsója is kb 80Ft. Írj rám nyugodtan, ha kérdésed van, csomó forráslinket mentettem magamnak az elején is és azóta is, és szerintem brutál szépen kivonatoltam az összeset, tehát mindkettő rendelkezésedre áll.
Rúgok, és nem rúgom.
Az ikes igéknél használják csak az m betűt E/1- be.
Pl: eszik- eszem...
Miért akarsz berúgni?
Neked még szerencséd is van, hogy elalszol. Mások részegen vezetnek és baleseteket okoznak, vagy összeverekednek vagy más büncslekményeket követnek el. Nagyon örülnék neki, ha minden ember aki alkoholt iszik elaludna. Nem lenne ennyi probléma az országban.
A kérdés meg az lenne, hogy miért akarsz berúgni? Gondjaid vannak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!