Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Pálinkátol rosszullét vagy...

Pálinkátol rosszullét vagy inkább a sok kajátol?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy vendégségbe és ugye előtte itthon úgy mond sokat ettem

Meg érkeztem és már pálinkával kínáltak először

Meg is ittam és kb 20p után annyira rosszul lettem hogy ki kellet mennem a friss levegőre

Olyan érzés volt mintha az egész testem elzsibbatt volna

Vagy inkább kapkodtam a levegőt

Na ez most lehet a pálinkátol lett volna hogy friss főzetű volt?

tegnap 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Felugrott a vérnyomásod.

Mindkettő.

tegnap 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor orvos? Vagy vegyek visszább a piabol és a cigiből? Amúgy 24 vagyok
tegnap 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Ezzel nem azt akarom mondani hogy alkoholista vagyok

De 1 héten 3 szor iszok de nem úgy hogy gyatya reszegre iszom magam

Max 3-4 sör

tegnap 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Gyanítható a szar házipálinka, ami max a karácsonyi díszek ragasztó maradványainak eltávolítására való.

Nekem is volt 55% körüli "mindent bele főztünk ami volt" pálinkával találkozásom megittam, fél óra múlva tálaltak, ettünk, majd ki kellett mennem úgy el rontotta a gyomromat, pedig kétlem hogy a rántott hús, meg a petrezselymes krumpli állt volna keresztbe :)

Innentől utáltam évekig a pálinka szót, majd sikerült kóstolni és venni, jelenleg nincs is whisky-m, amióta 40-52%nál érzem a gyümölcs utóízét az őrület, és bátran ihatok mellé sört, üdítőt, vagy 1-1 keserűt.

A napokban volt egy nap hogy rendes étkezésem nem volt, csak bekapkodtam ezt-azt, a szilva pálinka ment, nagyjából 4 deci biztosan, meg 2-3 sör, másnap én is meglepődtem hogy 7 órakor kelek, és csinálom a kávét, másnaposság semmi.

tegnap 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy mindkettő közrejátszott.
ma 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!