Pálinkátol rosszullét vagy inkább a sok kajátol?
Ma voltam egy vendégségbe és ugye előtte itthon úgy mond sokat ettem
Meg érkeztem és már pálinkával kínáltak először
Meg is ittam és kb 20p után annyira rosszul lettem hogy ki kellet mennem a friss levegőre
Olyan érzés volt mintha az egész testem elzsibbatt volna
Vagy inkább kapkodtam a levegőt
Na ez most lehet a pálinkátol lett volna hogy friss főzetű volt?
Ezzel nem azt akarom mondani hogy alkoholista vagyok
De 1 héten 3 szor iszok de nem úgy hogy gyatya reszegre iszom magam
Max 3-4 sör
Gyanítható a szar házipálinka, ami max a karácsonyi díszek ragasztó maradványainak eltávolítására való.
Nekem is volt 55% körüli "mindent bele főztünk ami volt" pálinkával találkozásom megittam, fél óra múlva tálaltak, ettünk, majd ki kellett mennem úgy el rontotta a gyomromat, pedig kétlem hogy a rántott hús, meg a petrezselymes krumpli állt volna keresztbe :)
Innentől utáltam évekig a pálinka szót, majd sikerült kóstolni és venni, jelenleg nincs is whisky-m, amióta 40-52%nál érzem a gyümölcs utóízét az őrület, és bátran ihatok mellé sört, üdítőt, vagy 1-1 keserűt.
A napokban volt egy nap hogy rendes étkezésem nem volt, csak bekapkodtam ezt-azt, a szilva pálinka ment, nagyjából 4 deci biztosan, meg 2-3 sör, másnap én is meglepődtem hogy 7 órakor kelek, és csinálom a kávét, másnaposság semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!