Miért van az hogy valamikor jól bírom a piát valamikor meg nagyon nem?
valamikor meg tudok inni 13 sört vagy 1,5L wishkyt hányás és rosszullét nélkül de valamikor egy pohárral se tudok meginni de pl tegnap is már a 4. sörtől hánytam és nagyon sz4rul voltam
mondjuk tegnapi azért volt mert sokat szívtam is de máskor is volt már hogy kb 3 sör tisztán és ki akarta dobni a gyomrom
Sok mindentől függ. Hogy milyen állapotban vagy fizikálisan, mentálisan. Mennyit aludtál előtte, mennyit dolgoztál, edzettél-e, rendesen ettél-e, hogy mennyi folyadékot fogyasztottál, hogy mennyire van meleg/hideg,vettél-e be valamilyen gyógyszert, szorongsz-e valami miatt....stb.
Ettől függetlenül ennyi alkoholt fogyasztani nagyon nem egészséges, hosszútávon tönkreteszi a szervezetet, a veséd, májad, gyomrod..stb. És ez is lehet egy ok.
Ne haragudj de 1,5 liter wishky az rengeteg.Nem nagyon hiszem el,hogy egyszerre meginná valaki.Az minimum életveszélyes de inkább halálos adag lenne egy átlag ember számára.Esetleg ha ~170 kg a testsúlyod,akkor talán.
De ha tényleg ennyit szoktál inni,akkor túl sokszor tetted próbára a szuper képességedet és a szervezet önvédelmi okokból letilt...
na jó a wishky t azt úgy ittam hogy jég hidegre be volt hűtve és nem csak én ittam de az biztos hogy 2 óra alatt 1L fölött ittam belőle
de kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!