Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért van az hogy valamikor...

Miért van az hogy valamikor jól bírom a piát valamikor meg nagyon nem?

Figyelt kérdés

valamikor meg tudok inni 13 sört vagy 1,5L wishkyt hányás és rosszullét nélkül de valamikor egy pohárral se tudok meginni de pl tegnap is már a 4. sörtől hánytam és nagyon sz4rul voltam

mondjuk tegnapi azért volt mert sokat szívtam is de máskor is volt már hogy kb 3 sör tisztán és ki akarta dobni a gyomrom

2021. jún. 28. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ. Hogy milyen állapotban vagy fizikálisan, mentálisan. Mennyit aludtál előtte, mennyit dolgoztál, edzettél-e, rendesen ettél-e, hogy mennyi folyadékot fogyasztottál, hogy mennyire van meleg/hideg,vettél-e be valamilyen gyógyszert, szorongsz-e valami miatt....stb.

Ettől függetlenül ennyi alkoholt fogyasztani nagyon nem egészséges, hosszútávon tönkreteszi a szervezetet, a veséd, májad, gyomrod..stb. És ez is lehet egy ok.

2021. jún. 28. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de 1,5 liter wishky az rengeteg.Nem nagyon hiszem el,hogy egyszerre meginná valaki.Az minimum életveszélyes de inkább halálos adag lenne egy átlag ember számára.Esetleg ha ~170 kg a testsúlyod,akkor talán.

De ha tényleg ennyit szoktál inni,akkor túl sokszor tetted próbára a szuper képességedet és a szervezet önvédelmi okokból letilt...

2021. jún. 29. 05:30
 3/3 A kérdező kommentje:

na jó a wishky t azt úgy ittam hogy jég hidegre be volt hűtve és nem csak én ittam de az biztos hogy 2 óra alatt 1L fölött ittam belőle

de kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok

2021. jún. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!