Miért leszek rosszul a bortól és a pezsgőtől?
Mi lehet benne, amitől rosszul érzem magam?
Alkoholos italokat ritkán iszom, csak egy kicsit udvariasságból, ha vendégségben megkínálnak.
Semmi más nem ártott még, csak a bor és a pezsgő.
Ráadásul, kis mennyiség is elegendő: 2 ujjnyi bor a borospohárból és máris rosszul vagyok. A pezsgőből 1-2 ujjnyi is megárt.
Rossz lesz a közérzetem, rossz érzés a gyomromban is, a fejem egy kicsit elkezd fájni, nehezen koncentrálok és betegnek érzem magam.
Próbáltam az utóbbi 30 évben kiszűrni, hogy melyik típusú bor vagy pezsgő okozza a rosszullétet, illetve melyik gyártótól van, de nincs szabály, az összestől rosszul vagyok.
Talán a kén okozza.Esetleg szerezz be kénmentes bort,hogy megvizsgáld vajon attól is rosszul leszel.Vannak ilyen borok:
3
Akkor kizárásos alapon valószínűleg a kén okozza.Azt általában adnak a borokhoz,pezsgőkhöz.A sörökhöz meg ritkán.De ahogy az első válaszban is megemlítődik léteznek hozzáadott kén nélküli borok is.Csak ismételni tudom magam; szerintem tégy egy próbát egy olyan borral.
Tannin. Én is rosszul vagyok már 1 korty bortól is.
Sört szoktam inni így kánikulában néha, attól semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!