Mi pontosan a disznótoros pálinka?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 12:30
1/10 Réti bubuzér válasza:
A disznyótor végén összeszedik a nyesedéket, és kifőzik. Iggazi hungarikum ;)
2/10 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is.
De most komolyan.
2010. nov. 4. 12:54
3/10 anonim válasza:
Ahh, jézusom, dehogyis!
Disznótoros pálinka az, amikor mennek disznót fogni reggel a férfiak, és ezt adják "szíverősítőként", hogy le tudják dönteni a disznót.
4/10 A kérdező kommentje:
Jó, azt értem, hogy mire való. Persze mint minden pálinka.
De ami konkrétan "disznótros szilvapálinka" az mitől különbözik a közönséges szilvapálinkától.
Merthogy külön szerepel az itallapon.
2010. nov. 4. 13:34
5/10 anonim válasza:
Sima házi gyümölcs pálinka, 50 fok körüli. Ha itallapon láttad, akkor reklám fogás. Nincs olyan, hogy disznó toros pálinka.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát jó, azt hittem. Olyan hihetően hangzott. Gondoltam talán mégis van valami.
2010. nov. 4. 14:40
7/10 anonim válasza:
A 14.27-es irta meg az igazi megoldást. Hidd el.
8/10 Phoney válasza:
Böllérpálinkának és fogópálinkának is hívják (lehet, hogy a kettő nem ugyanaz, nem nagyon derül ki).
A fogyasztása miatt hívják így, egyébként egyszerű pálinka, de melegítik, vagy mi. :P
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.
2010. nov. 5. 07:15
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor olyasmi lehet mint a kerítésszaggató.
2010. nov. 5. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!