A 10% os sört mi a jóistennek találták ki?
Figyelt kérdés
szept. 9. 18:53
21/28 anonim válasza:
Attól, hogy neked nem jön be, még lehet rá kereslet. Ha férfi vagy, akkor gondolom, szárnyasbetétet se használsz, mégsem kérdőjelezed meg a létjogosultságát.
22/28 anonim válasza:
#19, nem, nem 55-öt akartam írni, mondjuk erről nem is hallottam eddig, de a 75%-osról sem, írtam hogy “Brewmeister”, ami ott van a kettő között!
Brewmeister Armageddon - világos sör, 65%
Brewmeister Snake Venom - barnasör, 67.5%
23/28 anonim válasza:
Az alkeszeknek találták ki ,mint a többit.
24/28 anonim válasza:
A skót gyár 2013-ban felülmúlta magát és megalkotta a 67,5%-os Kígyóméreg, azaz Snake Venom nevű sörét. Füstölt tőzeg maláta és pezsgő felhasználásával készült, és kb. 80 $-ért meg is volt vásárolható, de ma már szinte lehetetlen hozzájutni. És van még erősebb is.
26/28 anonim válasza:
Néhány éve Amazonról meg lehetett rendelni a Snake Venomot, de elég drága volt, 20 ezer Ft, pedig csak 330 ml kisüveges! Tavaly viszont - meglepő módon - sógorom látta a Metroban 8 ezerért!
28/28 anonim válasza:
#27, ami nem Brewmeister meg hasonlók, a “standard” erősségű sörökből is 12% a legerősebb, legalábbis már sok éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!