Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Létezik olyan aki szereti a bort?

Létezik olyan aki szereti a bort?

Figyelt kérdés
Én hanyok tőle

szept. 7. 21:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván létezik, különben nem érné meg csinálni.

Én pl. a vörösért nem vagyok odáig, inkább a fehéret szeretem, de a kedvencem a száraz rozé 😊

(Ettől függetlenül volt már, hogy én is hánytam tőle 😁)

szept. 7. 21:14
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Létezik pl. én
szept. 7. 21:14
 3/18 Mad Max2 ***** válasza:
92%
Nem, tudod mi borivók csak önszopatásból iszunk bort. Idióta
szept. 7. 21:24
 4/18 anonim válasza:
88%
Én is hánytam már tőle, de a vöröset szeretem.
szept. 7. 21:26
 5/18 Phoney ***** válasza:
92%

Igen, a legtöbb ember szereti a jó boroknak legalább egy részét – más kérdés, hogy találkozik-e olyannal életében.

Aki egy az egyben rossznak tart egy egész italfajtát (a bor, a sör, a whisky, stb.), az a legtöbbször azért van, mert amit a nem túl sok, amit kóstolt, az

1. rossz minőségű volt

2. nem az ízlésének megfelelő volt

- vagy esetleg olyan italfajtáról van szó, aminél megkerülhetetlen egy bizonyos utált ízjegy, pl. az ánizsos/csillagánizsos italok ánizsíze, a keserűlikőrök keserű íze, a vodka csupasz etanolíze, stb., de még ezekből is vannak olyan visszafogott, bevezető tételek, amikken keresztül sokan megszeretik az "utált" ízt. A bornak viszont nincs ilyen általános ízjegye.

Szóval nem kell erőltetni, ami nem ízlik, de aki szerint egy italfajta egy az egyben rossz, azt értelemszerűen nem ismeri rendesen azt az italfajtát, mert honnan ismerné, ha "utálja".

szept. 7. 21:33
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Hiszed vagy sem, de életemben nemigen rúgtam még be. A 20-as éveimben megittam egy bögrényi bort, hányingerem lett tőle, szédültem is rendesen. Nem volt több mint 3 dl. Szóval jómagam nem, de az ismeretségi körömben bőven akad aki szereti a minőségi bort. Nem mondom hogy a barátnőm miatt nem iszok meg társaságban egy pohárral, ha úgy adódik, de nem, én nem szeretem, de bőven van aki igen.
szept. 7. 21:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, senki nem szereti, azért gyártják, hogy kiönthessék a csatornába.
szept. 7. 21:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én kedvencem az édes vörös.

Nyilván a jó minőségű.

A tablettás a csatornába való, az szőlőt se látott.

szept. 7. 22:15
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Most meg fogsz lepődni, de létezik olyan ember. Pl én
szept. 8. 05:40
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy létezik, az emberek csak azért veszik meg isszák, hogy sanyargassák magukat, mert mazochisták. Hülye. Egyébként én is szeretem, magában ritkán iszom (inkább sörös vagyok), de kajához szeretem, halas kajához pl. mindig azt iszok.
szept. 8. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!