Van egy jobb fajta, bontatlan üveg vörös borunk, ami sajnos kint volt tárolva a nyàron, egy konyhaszekrènyben, ahol elèg meleg lehetett. Akkor megromolhatott?
Ettől nem igazán romolhat meg. Az lehet, hogy nem ugyanolyan jó, mint előtte, de azért pár hónap 30 foktól szerintem nem lesz kimondottan rossz sem.
Én pl. gondolkodás nélkül ezt választanám egy jól tárolt, de olcsó lőre helyett.
A témához ajánlom:
Columbo - Vihar egy pohár borban c. epizódot.
Egy nyár alatt nem hiszem hogy megromlott volna
Sokáig ne tartogasd.
Nálunk van egy "Borháló" borkereskedés. Követelmény, hogy a raktár és eladótérben a hőfok NEM mehet 25 fok fölé. Az egész áruház komplexumban náluk van a leghűvösebb a kánikulában. A tejesnél is melegebb van...
A megromlás nem szempont, egy alkoholos ital, amiben az alkohol tartalom megnövekedésétől pusztultak el a gombák, nem igen tud hova megromlani, legfeljebb az ecetbaktériumok tudnának belőle ecetet csinálni. De a minősége a helytelen tárolás miatt a csúcskategóriából a béka segge alá tud leesni, ha igazi gurmé vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!