Segíthet a borélesztő abban, hogy ne menjen végbe túl gyorsan a must fermentációja? A pincémben 23 fok van, és már egy nap után erőteljesen habzik.
Figyelt kérdés
szept. 2. 07:44
1/3 anonim válasza:
Az élesztő épp elősegíti a forrást és a gyorsaságról nem tehetsz mert meleg van.Egy nap után havazik ez teljesen normális.
2/3 anonim válasza:
A megfelelő élesztő gyorsítja, erőteljesebbé teszi a forrást
3/3 A kérdező kommentje:
Ertem.
Elnezest de tevesen fogalmaztam, nem eroteljesen habzik, hanem eroteljes a szenmonoxid kepzodes.
Ez normalis? Ha tul gyorsan vegbemegy a fermentacio az negativan hat?
Nagyon uj vagyok ebben a temaban.
Koszonom.
szept. 3. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!