Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Segíthet a borélesztő abban,...

Segíthet a borélesztő abban, hogy ne menjen végbe túl gyorsan a must fermentációja? A pincémben 23 fok van, és már egy nap után erőteljesen habzik.

Figyelt kérdés
szept. 2. 07:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az élesztő épp elősegíti a forrást és a gyorsaságról nem tehetsz mert meleg van.Egy nap után havazik ez teljesen normális.
szept. 2. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A megfelelő élesztő gyorsítja, erőteljesebbé teszi a forrást
szept. 3. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Ertem.

Elnezest de tevesen fogalmaztam, nem eroteljesen habzik, hanem eroteljes a szenmonoxid kepzodes.

[link]

Ez normalis? Ha tul gyorsan vegbemegy a fermentacio az negativan hat?

Nagyon uj vagyok ebben a temaban.

Koszonom.

szept. 3. 08:14

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!