Vannak itt olyan emberek akik valaha is úgy gondolták, hitték hogy a Borsodi bivaly az barnasör?
Figyelt kérdés
Még kb egy éve tudtam meg hogy a Borsodi bivaly nem barnasör, de aki még furcsa hogy szüleim is azt hitték hogy barnasör. Pár hete rátaláltam Winkler Róbert egyik videójára aminek az volt a címe hogy a Borsodi bivaly nem barna??
Egy másik videó alatt ami már nem Winklerré volt ott is szóba jött a Borsodi bivaly és valami kommentelő azt írta a videó alá hogy "A Borsodi bivaly a legrosszabb barnasör". Ekkor kezdett el érdekelni a dolog hogy mások azt gondolták-e hogy a Borsodi bivaly barnasör-e?
aug. 27. 22:46
1/3 anonim válasza:
Kérdésnek elég gyenge de nyilván az állat színével azonosították.
2/3 anonim válasza:
Nem a legszerencsésebb választás az a barnának vehető alapszín a designer koponyák részéről, tekintve, hogy alapvetés így közölni egy konzumer sörről, hogy barna, ne ezt vedd Béla!
3/3 anonim válasza:
A doboza mindig barna volt, de magáról a sörről sose gondoltam. Mikor 2003-ban megjelent, külön saját szlogenje volt: “Az íze az ereje”, de sosem emítették akkoriban sem, hogy barna sör lenne, erről most hallok először! Egy ideig a kedvenc söreim közé tartozott, nem teljesen sárga, inkább erősen óarany színe van, de attól még világos sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!