Történt valami a Borsodi Bivaly-jal?
Figyelt kérdés
Kedvenc söreim egyike, de azt egy ideje nem vettem. Tegnap aztán vettem 2 dobozzal, de most valahogy nem esik olyan jól! :( Összetevők, szeszfok - minden ugyanaz, de most olyan intenzíven érződik benne az acetonos íz, hogy nem annyira finom! Mi lehet ez?2019. okt. 22. 14:49
2/7 anonim válasza:
Borsodban nem főznek sört. Veled max annyi történhetett, hogy fizikailag kis időre kilábaltál az alkoholizmusból.
3/7 anonim válasza:
Leginkább az történt, hogy megváltozott az ízlésed. Fiatalabb koromban rengeteg Hubertust ittam, most már egy felest alig bírnék legyűrni belőle.
4/7 anonim válasza:
Igényesebb lettél. Az történt :)
5/7 A kérdező kommentje:
#3-as, nem vagy egyedül, a Hubertust régebben én is imádtam, csak sajnos most már új recept szerint készül, amivel sokkal édesebb-márcosabb lett, tényleg iszonyú rossz! :( Ennyi, nem az ízlésed változott meg! :)
#4-es, ez nem igényesség, hanem ízlés! Például egy méregdrága ital lehet akármilyen minőségi fajta, ha valakinek nem ízlik... és ez fordítva is igaz lehet, én csak a szeszfokot (sörből minimum 5%), és az íz összhatását nézem, a minőséget nem, de a Bivaly amúgy sem egy olcsó kommersz sör!
2019. nov. 18. 00:48
7/7 anonim válasza:
"de a Bivaly amúgy sem egy olcsó kommersz sör"
Hahah, akkor mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!