Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi bort szokt atok otthon...

Mennyi bort szokt atok otthon tartani?

Figyelt kérdés
Vitrinben, szekrényben
aug. 9. 17:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
8 palack Tokaji aszú van direkt eltéve, meg szoktam kapni, lehet kb 20 palack. Nem iszom alkoholt.
aug. 10. 00:33
 12/21 anonim ***** válasza:

Max ilyen 4-5 litert. Néha apa kap kolléga borából 2,25-ös kólásüvegbe vagy literes pálinkásba/Jameson üvegbe.

Ezen kívül én ritkán veszek, ha forralt bort szeretnék főzni, ilyenkor 2 palackot hozok, egyet megfőzök rögtön, a másik a "kóstolgatós", ha nem olyan jó, akkor megfőzöm a második palackot is. Illetve, mivel elég jó a forraltborom, sokszor hamar elfogy az első adag és rögtön felrakom utána a másodikat a még meleg lábasba.

aug. 10. 00:59
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

#11: Tönkremegy a bor, kár lenne érte. Vagy ajándékozd el, vagy használd el valami kajához. Főzés-sütés közben az alkoholtartalma elvész, csak az íz marad.

[link]

aug. 10. 06:20
 14/21 anonim ***** válasza:
62%
Semennyit, akkor veszek, ha inni akarok.
aug. 10. 06:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

13-as!

Tudom, kicsit féltem is valamelyiket. Főzéshez szoktuk használni, meg vendégeknek is. Szóval ez a mennyiség nagyjából állandó, de folyamatosan cserélődik.

aug. 10. 07:14
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#15: Ok, kicsit megnyugodtam. A bor a Nap és a Föld szerelméből születik (kedvenc költőm után szabadon), vétek lenne hagyni, hogy kárba vesszen. :-)
aug. 10. 07:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Tárolóban van 10-12 üveg.
aug. 10. 07:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Általában 1-2 üveg hűtőben.
aug. 10. 16:43
 19/21 anonim ***** válasza:
55%
2 litert szoktam tartani, de a gyomromban. visszább kéne venni belőle
aug. 10. 16:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Tárolóban tartok 10-15 üveget. Ügyelek arra, hogy sokféle stílus képviselve legyen. A készlet 90%-a hazai.
aug. 10. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!