Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen töményet(shot) ajánlaná...

Milyen töményet(shot) ajánlanátok 6000ft-ig, ami 40%-os?

Figyelt kérdés
júl. 18. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nemrég kóstoltam először metaxát és szerintem tök finom. Az öt csillagos már ötezerért van, 38%os, a hét csillagos 40% és 6-7 ezer.
júl. 18. 00:52
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Mit neked 40 60-as házit betolsz aztán le is kapcsolják a villanyt és még csak nem is kerül 6k-ba. Szóval ne szórakozzál sokat.
júl. 18. 03:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Gin.
júl. 18. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha magában iszod mint shot, akkor egy tequilát, sambucát, pálinkát, vagy egy jägermeistert.

De szerintem így elsőre ha mint kezdők isztok, NE ilyen shotban gondolkozzatok.

Ezeket inkább hosszú italok között szokták betolni, nem csak úgy égyomorra magàban, és sokkal könnyebb magadat túlinni mint egy kevert itallal.

(Azaz a kellemes becsiccsentés helyett valaki sugárban fog hányni, ami eléggé ront a hangulaton).

Ha most isztok első pár alkalommal, én egy vodkát ajánlanék, meg egy üveg kólát.

Ezt könnyebb úgy inni, hogy senki nem áll fejre.

júl. 18. 08:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Johnnie Walker Red Label
júl. 27. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!