Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Rákóczi sör csak nekem volt...

A Rákóczi sör csak nekem volt ízben egy semmi?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam és simmma víz íze volt. Mikor lenyeltem egy nagyon minimálisan éreztem sörös ízt.

2024. júl. 6. 11:29
1 2
 11/16 MolotovPunk ***** válasza:
100%
10/ Pont én állítottam, hogy a Dreher sör NEM ízetlen sör, annak van némi kesernyés íze, ami nekem pont bejön, ráadásul több fajta van Dreher sörökből is. A Rákóczi ízetlen gagyi sört pedig a borsodi gyártja.
2024. júl. 6. 14:00
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 ja én a 8-as válaszolónak akartam azt írni, ne haragudj!
2024. júl. 6. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fejedelem megkóstólná, lekaszabolná a gyártóit.
2024. júl. 6. 15:17
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 Hát kb. Na meg a dobozára rá van írva hogy a szabadság íze, ha ilyen a szabadság íze akkor inkább börtönözzenek be.
2024. júl. 6. 15:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja, hogy IBU is víz, így már értem. Pontatlanul fogalmaztam, aromátlan a Dreher, főleg az árához képest. Azon ne essünk már hasra, hogy egy óvatos keserűséggel kb az üres amerikai szódalager szintjére sikerült elmerészkedni vele!

Hát, ha a Rákóczi ennyit se tud, de legalább nem büdös, akkor annyiért még egyfajta sör van benne. Mivel literenként van vagy 80 forint a literenkénti anyagár nagyon max, ha nem trükköznek (trükközgetve még zavaró ízhiba nélkül is le lehet menni akár 50 alá), és mivel nagyüzemben messze nem feltétlenül 100-as nagyságrendben mozog az összköltség literenként az olcsó sörök esetén, az "egyfajta sör" lehet egészen iható is 400 körüli végfelhasználói árért literenként.

2024. júl. 7. 07:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Ennél már csak a Mátyás,a Tisza,meg az Ízirájder sör a rosszabb,még a rocky cellar is jobb
2024. júl. 11. 14:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!