Kedves alkeszek! Az issstennek sem hasznal a pia, ehgyomorra sem? Tobbi lejjebb.
Figyelt kérdés
Nyilvan kipurcant valami belul -ez a resze nem erdekel-, es kerek mindenkit, ne akarjon nekem "jot", koszi. Tenyek: 2006 ban kezdodott egy nagyivo cimborammal az unicum sör kombo. Ekkoriban meg hanyni is tudtam tole, ami ma mar nem sikerul. Valamint a szalonspicc allapot elerese sem sikerul mostanra, pedig a sor-unicum combot felvaltotta a vodkaval kombinalt gin-tonic, kb 1-1 aranyban. Ez mukodott evekig, ipari mennyisegben, amit le sem irok, csak a mostani allapotot: ehgyomorra, par szelet bruschetta elragcsalasa utan -kozben - 3-4X feles Smirnoff, ugyanennyi 5%-os gintoniccal vagy sorrel higitva 2 ora alatt es semmit sem erzek. Lassan enni sem szeretek, mert utana valoszinuleg egy literes vodka egyben lehuzva sem okozna spiccesseget sem, max belehalnek. Mi tortenik?máj. 29. 13:56
21/34 anonim válasza:
hatott az alkohol, értelmezhetetlen már amit írsz.
22/34 A kérdező kommentje:
Neked. Szamodra. Ha ezt hozzateszed, minden okes, amugy nem korrekt, sorry. En nem ertem. Vagyis de: van aki piaba meg magaba zarja a frusztraciojat es van, aki itt vezeti le. Okes, ez itt a GYK-n legalabb nem csinalja ki a szervezeted, csak ne lenne az, hogy epp miattatok probal az ember lanya/fia feszkot levezetni, akkor is, ha hibas megkuzdesi strategiakkal teszi ;/
máj. 29. 22:05
23/34 anonim válasza:
Én értettem. Véletlenül nem vendéglátásban tolod?
24/34 A kérdező kommentje:
De, igen... Ott. Grrr.
máj. 30. 10:22
25/34 anonim válasza:
Lehet azzal kezdeném a saját felszabadításomat. Stressz és stressz közt is egész nagy különbség tud lenni. Az a pörgés nem az a pörgés, amiben hosszú távon lubickolni lehetne. Viszont szinte bármibe kezdesz, ami nem ez, tud hónapokon át olyan lenni, amiben elemedben érezheted magad, a kezdeti nehézségek elmúlásával természetesen. Meg azért sokkal profánabb pihenés, tényleges rekreáció, vízpart, bringa, ezazamaz, valóban helyre tud rakni, főleg ha a megszokottakon túliakat keresed bennük.
26/34 A kérdező kommentje:
Koszonom. Teljesen megertem, es ugyanigy erzek. AZ a stressz, amiben voltam es vagyok, nem az a stressz, amit tudok toleralni, nincs ra megkuzdesi strategiam, soha nem is volt. Az alkohollal meg tudtam kuzdeni, remelem ezuttal is sikerulni fog. Szeretnem visszakapni a korabbi, termeszetjaros, futos-bringazos, szellemi munkas eletemet. Odaig rendben van, hogy fiatalon behulyul az ember es tultolja a piat atmenetileg, de mostmar boven tulment ezen a hataron. Egy szerencsem van, hogy eszembe sem jut sovarogni utana, pfujjjj. A fizikai fuggessel meg -majd valami lesz. Kb 2 honapot kell kibirnom. Koszonom a segito kommented :)
máj. 30. 11:11
27/34 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem mintha blogot akarnek irni pont itt a gyk-n, de ma ket feles vodka meghozta a vart spicces hatast. Pedig errefele most depressziv az ido. En meg baromira orulok, hogy nem kellett meginnom a fél Temzét -ma eppen. Marmint, ha vkit erdekel. Ha nem, akkor legalabb kiirhattam magambol, mert a paromon kivul errol senkinek sem beszelek.
máj. 30. 12:07
29/34 A kérdező kommentje:
Ha az lenne, a kerdes nem szuletett volna meg. Logikusan.
máj. 30. 19:14
30/34 A kérdező kommentje:
A fizikai alkoholfugges vs szex kb osszeegyezhetetlen, marmint, ha minosegi modon tortenik az utobbi. Szamomra legalabb is.
máj. 30. 19:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!