Napi 1 dl tequila az sok egy egészséges 43 éves nőnek?
Figyelt kérdés
máj. 21. 11:05
1/13 anonim válasza:
Igen. Rengeteg. Ami rendben lenne z kb 2 hetente 2 cent
2/13 anonim válasza:
A test éppenséggel tudja kezelni ezt az alkoholmennyiséget, már feltéve ha nem öt másodperc alatt issza meg az illető azt a deci tequilát. Egészségtelenné a rendszeres fogyasztása teszi, mert itt már felmerül az addikció gyanúja. A hozzászokás miatt pár hónap, és két deci lesz a napi adag, aztán három, és így tovább.
3/13 anonim válasza:
Napi alkoholfogyasztás= az alkoholizmussal.
Onnan meg csak egyre lejjebb csúszik az ember.
6/13 anonim válasza:
Pont napi 1 dl-el több az egészségesnél.
7/13 anonim válasza:
Én személy szerint sokallom, egyébként sem tesz jót a napi szintű ivászat. Szerintem jobb lenne, ha csak heti 5dl tequila lenne az.
36/F
9/13 anonim válasza:
Napi 1 dl tequila MINDENKINEK sok.
NAPI alkoholfogyasztás meg alkoholizmus.
A NAPI 1 dl tequila meg súlyos alkoholizmus.
Nemtöl függetlenül
10/13 anonim válasza:
az a baj igazából, hogy idővel felkúszik a tolerancia. 10 év leforgása alatt 2 liter bort két este alatt ittam meg ugyanolyan hatásért, mára egy alkalom. aztán a hozzáértők azt mondják hogy töménnyel még veszélyesebb ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!