Hogy lehet rosszullét nélkül berugni?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy van egykét barátom akik egyszerüen mielött még jobban berugnának rosszul lesznek a piától. legtöbbször erős(30%körül)probálkozunk azátn jön is a hatás rajtuk is de olyan hogy nem tud egyenesen járni vagy iylenek sose tudnak eljutni hanem csak rosszul lesznek. van esetleg valami tippetek hogy hogy tudnának ők is jobban berugni rosszullét nélkül? köszi2010. okt. 26. 23:05
11/14 anonim válasza:
Miután isznak pár kortyot öblítsék le egy korty vízzel, és csak a szájukon át lélegezzenek.
12/14 anonim válasza:
Csak én vagyok rosszul a bortól? Ha legalább a negyedét megiszom megakarok halni annyira rosszul vagyok..Igyál sok sört.
13/14 anonim válasza:
Intravénásan tolsz alkoholt, oszt másnaposság sem lösz!
14/14 Hailey13 válasza:
most miért csak bor/sör?:D azokból sok kell:D szerintem 2-3-4 felest ha eliszogatsz beszélgetések mellett nem leszel rosszul, csak benyomsz:) amitől berúgsz:többféle pia, gyors ivás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!